Project omschrijving

Muziek Caravan

Muziek Caravan is niet zomaar een muziek foodtruck maar een écht unieke. Met alle verschillende platen die hij meeneemt, wordt het al gauw voor iedereen een feestje. Deze platen kan je ook zelf uitkiezen waardoor er een echt levende Juke box ontstaat. Voor groot en klein weet deze foodtruck een mooi feestje te bouwen. Benieuwd geworden wat de Muziek Caravan voor jou kan betekenen? We denken graag met je mee!

Muziek Caravan brengt meer dan alleen muziek!

Muziek CaravanDeze foodtruck zorgt naast goede muziek, ook voor een prettige sfeer. Heb je even genoeg gehad van alle techno muziek die vaak wordt gedraaid? Dan bieden zij de uitkomst. Zo kan je dus zelf een plaat uitkiezen die dan voor je wordt gedraaid. Ook nemen ze fijne sfeer atributen mee naar jouw event. Of je nu een jaren ’30 of ’80 feestje geeft, van oude muziek houdt en stiekem ook een klein beetje van foute muziek, Muziek Caravan kan het voor je draaien.

Daarnaast hebben ze ook ontzettend gave lasershows en een led dansvloer. Met ruim 30 jaar ervaring als DJ, weet hij als geen ander hoe hij een glimlach op eenieder z’n gezicht krijgt. Wil je er dus zeker van zijn dan jouw event een ontzettend leuk feestje wordt? Dan zit je bij Muziek Caravan goed.

Waarom Go Celebrate?

Muziek CaravanMet ruim 300 foodtrucks over heel de Benelux is er altijd een perfecte foodtruck voor jouw event. Als je er dus zeker van wilt zijn dat de beste voor je wordt uitgekozen, dan ben je hier op de juiste plek. Nadat je vrijblijvend een aanvraag hebt gedaan, bellen we je binnen 2 uur al op. Na het bespreken van jouw wensen, doen wij er alles aan om dat ene event speciaal te maken. Benieuwd geworden? We denken graag met je mee.

VOLG Go Celebrate