Project omschrijving

Mojito bar

Wat past er meer bij de zomer dan een verse, frisse mojito? Precies, daarom is de Mojito bar een perfecte match voor een feestje of festival bij mooi weer. De truc is uitgerust als mobiele bar én dj caravan en kan voor beide zaken gelijktijdig gebruikt worden. Een cocktail drinken én muziek luisteren in één, dat moet wel de beste combinatie ooit zijn. Wil je de mojito bar huren? Dat kan zeker.

De mobiele mojito bar

De Mojito Bar en Muziektruck heeft een ingebouwde frigo waar de dranken koel in worden gehouden. Zo zorgen zij ervoor dat er op elk feestje koude cocktails kunnen worden geserveerd. Daarnaast houdt de koelkast ook de andere ingrediënten fris in de zomer. Want wat is een mojito zonder verse munt en een goede schep ijs? Inderdaad.

Specificaties van de mojito bar

De opening van ‘de Mojito’ is groot genoeg om er een dj én barman tegelijk in te zetten. En dat ze ook nog genoeg ruimte hebben om beide hun werk te doen. Geen suiker op de platen en andersom. De exacte afmeting van de mojito bar is 3,7 meter, een flinke truc dus. Maar het is er eentje die niet te klein lijkt op een evenement en prima in zijn eentje een parkeerplaats of grasveld kan vullen. Door de frisgroene kleur valt de truck valt de truck lekker op. Wil je de bar huren, zonder de muziek? Dat kan ook. Alle combinaties zijn mogelijk als je de bar wilt huren. Je kunt gaan voor een zogenoemde ‘totaaloplossing’ of de bar afzonderlijk huren voor drank of geluid..

Gelegenheden

De mojito bar heeft een capaciteit tot aan 2000 personen per evenement. Daarom past deze mojito bar met heerlijke cocktails perfect op een intiem festival. Maar de bar kan ook gewoon worden neergezet voor een bedrijfsevenement, een pop-up feestje in de buurt of een belangrijke verjaardag. Kleiner kan natuurlijk altijd. Daarnaast is de bar multi inzetbaar en het personeel rijdt met liefde heel België en de zuidelijke helft van Nederland door. Let wel op: bij grote stormen gaat de mojito bar liever naar binnen. Het is en blijft natuurlijk een truck met Cubaanse invloeden en kiest daarom veel liever de zon.

Diverse dranken

Ondanks dat de naam doet denken dat deze rijdende bar alleen mojito’s maakt, staan ze ook zeker open voor andere cocktails en heerlijke zomer dranken. Wil je bijvoorbeeld een groter aanbod bieden aan je gasten of ook ‘mocktails‘ aanbieden? Deze drank foodtruck staat overal voor open. Aanvragen voor andere dranken of mixjes, kunnen in overleg. Ook het type muziek kan natuurlijk worden overlegd, zodat de mojito mobiel bar perfect past bij jouw gelegenheid.

Kort samengevat

Producten/Diensten

  • Muziek
  • Diverse dranken

Capaciteit

  • Tot 2000 per dag.

Weerbestendigheid

Het is en blijft natuurlijk een truck met Cubaanse invloeden, dus bij storm zal deze mobiele bar niet buiten te vinden zijn.

Locatie

Deze mojito mobiele bar tourt door heel België en het zuiden van Nederland voor mooie opdrachten. Twijfel je of de mojito’s ook jouw kant op kunnen komen? Stuur gerust een berichtje en wij vragen het voor je na.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Mojito-voorkant.jpg”]
[/slideshow]

 

Wil je meer tips voor de perfecte cocktail party? Lees verder over de beste tips en explore.