Project omschrijving

Jukebus

Jukebox bus de Jukebus. Zeg dat maar eens een aantal keer achter elkaar! Wil je een discobus huren voor een feestje, maar wil je net even iets anders dan anders? Dan lijkt de unieke ‘Jukebus’ de perfecte match voor jou. Dit is namelijk niet zomaar een jukebox te huur, het is er een op wielen. Daardoor kan de bus zo bij je voor komen rijden en speelt het de muziek die jij wilt horen. Kortom, het is de perfecte muzikale aanvulling voor een evenement of feest.

De jaren 60′ jukebus

Stel je voor; een feestje in de achtertuin of een bruiloft met een 60′ feel. Daar kan een jukebox niet aan ontbreken. Om er nog een schepje bovenop te doen en het thema nog verder uit te diepen, komt de Jukebus voorrijden in een geweldig mooie Volkswagen Spijlbus. Dit is niet zomaar een jukebox te huur, dit is de eyecatcher op jouw feest, bruiloft of bedrijfsevenement. Nog een reden om de Jukebus te huren, dit is waar iedereen op het feestje mee op de foto wilt. Deze jukebox te huur geeft een instant surf en Woodstock sfeer op jouw evenement.

Jukebox te huur

Ben je een echte retro liefhebber? Dan is de gerestaureerde Volkswagen T1 uit 1967 iets voor jou. Hij is van binnen en buiten opgeknapt. In de bus zit een Retro Wurlitzer Jukebox met een ingebouwde muziek pc. Daardoor heeft de Jukebus veel muzikale mogelijkheden. Je bent bijvoorbeeld niet gebonden aan de 30 klassiekers aan de binnenkant, maar kan gerust al jouw jaren 60′ en 70′ liefdes afspelen. De Jukebus heeft een nostalgische uitstraling van buiten, maar hij is van binnen opgeknapt met moderne snufjes. Daarnaast kan elke geluidsinstallatie worden aangesloten op de Jukebus, zodat ze kleine en grote feesten kan voorzien van de fijnste deuntjes.

Boek deze muziektruck

Over de Jukebus – juxebox te huur

Specialiteiten:

  • Muziek – In de bus staat een Retro Wurlitzer Jukebox met een aangesloten muziek pc, zodat je alle muziek kunt afspelen welke je wilt.
  • Retro Party Jukebox – Speciaal voor festivals, feesten thuis of bedrijfsfeesten komt de Jukebus voorrijden.
  • Een Volkswagen busje – Het is niet alleen een muziekinstallatie, ook een eyecatcher voor een authentiek Woodstock feest.

De Volkswagen Spijlbus

Het is een icoon geworden voor de surfwereld, reislustige mensen en hippies. Daarom past het Volkswagen busje perfect als eyecatcher op een feestje, de bus zet direct een sfeer neer. Hierdoor voorziet de Jukebus niet alleen als muziekinstallatie, maar ook als sfeermaker op jouw feest in de open lucht. Als toevoeging hang je er nog een aantal priklampjes omheen en je hebt direct een dansvloer gecreëerd. Je zal zien dat de Jukebus ervoor zorgt dat er de hele dag en avond mensen aan het dansen zijn. Of ben je meer op zoek naar muziek tijdens het eten? Stal een aantal klaptafeltjes uit voor de wagen en je hebt zo een terras gemaakt. Hierdoor past de Jukebus ook goed op festivals, bruiloften of diners.

 

De Wurlitzer Jukebox

De retro jukebox uit de Jukebus komt rechtstreeks uit de film. Bijvoorbeeld uit een Amerikaanse diner of een donkerbruin cafe waar de hoofdpersoon zijn favoriete nummer op zet. Deze Wurlitzer jukebox te huur is er niet zomaar eentje, het is er een met karakter. Vooral de geschiedenis draagt daar aan bij, omdat de jukebox uit Chicago, USA komt en werd geproduceerd in het begin van de jaren ’30. De gerestaureerde versie in de bus is een prachtige, ronde oldtimer waarvan de lichten nog goed werken. Hierdoor geeft de Jukebus ook mooi gekleurd licht af in het donker.
[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/volkswagen-met-muziek-jukebox.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/jukebus-op-een-feest.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/jukebus-volkswagen.jpg”]
[/slideshow]

Heb je een vraag over de Jukebus?

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien een vraag hebt voordat je de Jukebus wilt huren. Wil je bijvoorbeeld weten tot hoe hoog het volume kan en of je nog versterkers nodig hebt? Of ben je juist bang dat het geluid misschien te hard is? Of wil je graag weten hoe groot de bus is? Juist voor deze vragen staan wij paraat. Je kunt je vragen over de Jukebus op twee manier doorgeven. Als eerste door ze in te vullen via het contactformulier. Als tweede door de vragen bij de vrijblijvende offerte aan te geven. Kortom, je mag zoveel vragen als je wilt, voordat je een definitieve keuze maakt.

 

VOLG Go Celebrate