Project omschrijving

Funkkaravaan

De Funkkaravaan is een knaloranje caravan die je meeneemt naar de soulvolle jaren ’60 en funky jaren ‘70. Met deze retro sleurhut aan de trekhaak en een enorme stapel vinyl op de achterbank toeren muziekliefhebbers Niels en Pim door het land. Op festivals en feesten klappen de DJ’s hun caravan open en draaien ze hun beste funk- en soulplaatjes. En niet zomaar plaatjes, de jongens van de Funkkaravaan maken er een sport van de beste grooves, warmste stemmen en hardste trompetten op vinyl te krijgen. Laat je verrassen door de gouwe ouwe en onbekende pareltjes van de Funkkaravaan en kom bij hen relaxen op het gezellige terras, doe een potje sjoel met je vrienden of gooi gewoon gelijk je heupjes los. Het kan allemaal!

De Funkkaravaan

Funk KaravaanEen heerlijk fel oranje caravan die voor jou de fijnste platen draait. Een relaxte sfeer nemen ze ook automatisch voor je mee. Eventueel wat stoeltjes zodat je lekker even kan genieten, maar je kan natuurlijk ook even de heupen losgooien. Hoe dan ook maken zij er een mooi feest van! Laat je verrassen door de warme stemmen, de hardste trompetten en de beste grooves. Dat allemaal op vinyl zorgt voor een goede sfeer en uitstraling!

De Funkkaravaan op jouw event

Funk KaravvaanOf je nu een verjaardag in de achtertuin viert, of dat ene bedrijfsfeest waar mensen het jaren later nog over hebben, een feestje met goede muziek is altijd leuker! Bij Go Celebrate snappen we dat je een to-do lijst hebt die langer is dan dat je zelf bent bij het organiseren van een event. Daarom helpen we je graag een handje. Nadat je een aanvraag hebt gedaan, gaan wij voor je rennen. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder.

Menu

De lekkerste hits uit:

  • Soulvolle jaren ’60
  • Funky jaren ’70

VOLG Go Celebrate