Project omschrijving

Afternoon Delight – De Discobus

Geef je een dansfeestje? Dan is deze muziektruck met smaak en groovy tunes jouw DJ booth. De Discobus wordt begeleid door een groep vrienden die hun hand niet omdraaien voor Disco, Funk en Soul. Deze discowagen is perfect voor elk jaren ’70 feest of voor een hippe, alternatieve stage op een festival. Muziektrucks zijn dé manier om een feest sfeer te geven.

Mobiele DJ Booth van Afternoon Delight

DJ’S & MUZIEK

De eigenaren van deze discowagen zijn een DJ-collectief van vier vrienden uit Leiden. In 2014 zijn ze gestart met het ‘Afternoon Delight’ concept en een muziekcaravan. Ondertussen hebben ze de Disco Bus. De stage en DJ’s zijn volledig zelfvoorzienend, omdat deze bestaat uit een geluidssysteem, draaitafels en een mixer. Voor de kenners, het zijn 2x Mastersound MD218/dubbel 18” subwoofers à 3600 watt en 4x Mastersounds K2 15” /toppen à 3600 watt.

Daarnaast heeft de caravan ook eigen verlichting, waardoor ze door kunnen draaien tot in de vroege uurtjes. Wil je graag zelf meedenken over de muziek en jouw favoriete genre? Dat is geen probleem, want jouw visie is meer dan welkom. Afternoon Delight is hierin heel flexibel. Ze kunnen verschillende muziekgenres verzorgen en hebben verschillende DJ’s.

RIJDENDE PARTY

Afternoon Delight DJ Booth

Met genoeg ruimte en een bereik voor 750 mensen is deze discowagen eigenlijk op zich al een rijdend feestje. Bedenk er bijvoorbeeld een aantal lampjes omheen, op een groot grasveld of bouwplaats en er is direct een dansvloer gecreëerd. Zo simpel kan het dus zijn voor jouw feestje.

Deze professionele boys zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan en dat er tot in de late uren gedanst wordt. Dit kan voor festivals, maar ook voor iets kleinere bedrijfsfeesten en bruiloften. Hoe meer mensen, hoe meer geluid ze meenemen!

OVER AFTERNOON DELIGHT

Dit is waarom de Disco Bus perfect past op jouw feest of evenement.

Producten/Diensten:

  • Ten eerste, om de muziek. Wie houdt er niet van Disco, Funk of Soul? De mannen gaan zelfs tot Afrobeat & Brasil music. Perfecte sfeermuziek voor ieder event. Met verschillende DJ’s, aangepast naar jouw gewenste genre. Ze brengen hun eigen uitgebreide audioset, DJ-gear en verlichting mee.

Capaciteit:

  • Ten tweede, omdat de muziekinstallaties groot genoeg zijn om tot 750 mensen te laten genieten van de meest heerlijke deuntjes. Ze passen hun geluid aan op het aantal mensen.

Weerbestendigheid:

  • Als laatste, omdat deze Disco Bus alleen bij zware storm en onweer jouw kant niet op komt. Voor de rest kan je op ze rekenen.

Locatie:

  • Tot 200 km vanaf Leiden. En voor hele grote/toffe opdrachten maken ze graag een uitzondering.

AFTERNOON DELIGHT

Met de Disco Bus van ‘Afternoon Delight’ is jouw jaren ’70 feest of festival direct compleet. Dat komt namelijk door het brede aanbod van vrolijke muziek, wat iedereen aanspreekt. De muziektruck heeft een luifel met een DJ-booth en is daarnaast een volledig zelfvoorzienende stage. Van A tot Z, zij draaien en regelen het voor je. Niet alleen de discomuziek, maar ook de toffe Disco Bus is een aanvulling op het feestje. De Disco Bus met grote lichtletters erop past perfect op een groot grasveld of in een loods.

Ben je op zoek naar catering of drankjes tijdens jouw event? Misschien hebben jouw gasten wel zin in een Gin Tonic. Daarnaast kan een koffiebar eigenlijk op geen enkel evenement ontbreken. We weten zeker dat de Koffiat heel tof naast deze caravan zal staan. Mocht je nog verdere vragen hebben over foodtruck vergunningen of meer willen weten over de Afternoon Delight? Neem gerust contact met ons op.

VOLG Go Celebrate