Project omschrijving

SoundTrek

SoundTrek verzorgt zo een culinair concert bij jou thuis. Vanuit een Volkswagen Bus T2/A uit 1972 serveren ze zowel diverse hapjes als volledige maaltijden. Maar in de eerste plaats staan zij bekend om bands en DJs op locatie te brengen! Zo heeft SoundTrek een breed aanbod aan ervaren muzikanten ter beschikking. Bovendien is alles mogelijk. Niet alleen achtergrondmuziek voor een feestje, maar ook volledige live concerten. Hierbij is het mogelijk om te kiezen uit verschillende stijlen. Bijvoorbeeld: pop, rock, funk, soul, blues en jazz. U vraagt en SoundTrek draait het.

Boek deze foodtruck

SOUNDTREK CARAVAN JAM

Retro radio’s als decoratie en een knalblauwe bus als basis. SoundTrek springt in ieder geval in het oog. En dat terwijl er nog geen band aan te pas is gekomen. De blauwe Volkswagen bus kan echter nog persoonlijk gestyled worden voor elke gelegenheid. Denk onder andere aan houten kratten, eikenhouten meubilair of moderne statafels.

Bovendien kan de bus worden voorzien van een eigen boodschap of bedrijfslogo. Zodra de zijkant van de caravan openklapt, kan het feest beginnen. De caravan is ideaal als mini stage en muziekterrein. Maar naast podium functioneert de foodtruck ook als jukebox en hapjes wagen. Het is de ideale foodtruck om elk feest of evenement een fantastische sfeer te bezorgen!

BEATS & BITES

Zowel lunch als ontbijt en andere soorten maaltijden. SoundTrek regelt het allemaal. Met de mobiele bar worden de drankjes ook zo geregeld. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kan gewoon gaan genieten van de muziek. Naast onderstaand menu kan bovendien veel op verzoek worden verzorgd. En dat zijn niet alleen maar muzikale verzoekjes!

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van SoundTrek. De muzikale gerechten zijn even buiten beschouwing gelaten.

Gerechten:

  • Tosti’s
  • Panini’s
  • Kleine hapjes
  • Volledige maaltijden

VOLG Go Celebrate