Vintage Foodtruck

Je hebt foodtrucks en foodtrucks, laten we eerlijk zijn. Er zijn foodtrucks die praktische, grote hoeveelheden eten serveren. En je hebt trucks die alleen al voor het oog op een festival of bruiloft mogen staan. Creëer een instant surf-vibe met een oude Volkswagen T2. Of ga voor Berlijn-cool met een oude Kip caravan. De run op authentieke wagens is zeker nog niet voorbij; er zijn steeds weer nieuwe ondernemers die de oude beestjes opknappen en omtoveren. Ben je op zoek naar een vintage foodtruck? Vind hieronder een overzicht van een aantal zeer mooi opgeknapte oldies.

Volkswagen Blend busBlend bus vintage foodtruck

Jazeker, daar hebben we zo’n mooie Volkswagen! Wanneer je alleen al denkt aan een vintage foodtruck, komt deze wagen als eerste bij iedereen naar boven. En dit is oprecht een mooi exemplaar. In een prachtige, warme blauwe kleur komt de Blend bus graag bij je voorrijden. De kleur komt ook terug in de velgen, gecombineerd met wit. Net zoals de voorbumper. Geen krasje of roestplek te zien, dus het is overduidelijk dat deze vintage foodtruck met veel liefde wordt verzorgd en onderhouden. Een luxe foodtruck met kwalitatief eten.

Citroën – 100% milieuvriendelijkFoodtruck Watt

We blijven in de blauwe sferen, maar gaan nu voor een lichtblauwe Citroën foodtruck. Deze oldtimer is na de tweede wereldoorlog geïntroduceerd en van origine ook ontworpen als een bedrijfswagen. Dit lichte voertuig heet de ‘Foodtruck Watt’ en je kunt wel stellen dat deze oldie een behoorlijk nieuw jasje heeft gekregen. Deze vintage foodtruck is namelijk helemaal elektrisch gemaakt en daardoor ontzettend milieuvriendelijk. Dus perfect voor een evenement in de binnenstad of voor een feestje waar duurzaamheid belangrijk is.

Roast Bean RenaultRoast Beans Renault foodtruck

Rondreizen en kamperen werd in de jaren ‘70 razend populair. Waar je ook naartoe gaat, je hebt alles bij je. Deze Renault camper uit 1975 is uiteindelijk beland in de Zaanstreek en heeft als nobele taak om de beste kopjes koffie rond te brengen. De truck is volledig opgeknapt door de ondernemers zelf, wat een behoorlijke klus was. Van een oude, vervallen bus naar een echte eye-catcher. Met de prachtige oranje en bruine kleuren kan je bijna geen betere seventies-feel neerzetten. De naam ‘Roast Bean’ doet deze retro, vintage foodtruck volledig eer aan.

Kip caravan – vintage foodtruckLekker Wijnig vintage foodtruck

Deze super schattige Kip caravan is meegesleurd uit ‘69 om in Rotterdam uiteindelijk een mobiele wijnbar te worden. Een fabuleuze opknap sessie heeft ervoor gezorgd dat de Kip een plaatje is geworden en veel wordt geboekt voor bruiloften. De Lekker Wijnig foodtruck is namelijk zeer fotogeniek. De kozijnen zijn van hout en dit wordt vertaald naar de rest van het interieur. Daarnaast geeft de lichtblauwe en witte kleur een zacht en vrolijk gevoel. Dit is dus niet zomaar een sleurhut, maar een delicaat opgeknapte, rijdende wijnbar. Tel daar twee ondernemers met passie bij op, die van alles weten van wereld wijnen, en je hebt een hele mooie vintage foodtruck.

Op zoek naar een vintage foodtruck?

Wil je een vintage foodtruck huren voor een feestje in Nederland of België, maar heb je geen idee waar de zoektocht te beginnen? Onze foodtruck-matchmakers hebben persoonlijk contact met alle foodtrucks en daarom kunnen ze jou makkelijk helpen zoeken. Je hoeft alleen je naam en wensen door te geven bij de vrijblijvende aanvraag en daarna vinden zij de beste match voor jouw event. Van een vintage foodtruck tot een airstream wagen tot een bakfiets.