Project omschrijving

Blend Bus

Jazeker, je hebt er een gevonden. Dit is een food truck waar het eten en drinken wordt klaar gemaakt in een super mooie, opgeknapte Volkswagen. Inderdaad, een diep blauwe, prachtige, instant sfeermaker. Ook geïnteresseerd in het eten? In dat geval zal de Blend Bus je ook verblijden. Er is namelijk een ontzettend uitgebreid aanbod van hapjes en drankjes. Daarnaast staat er ook nog eens een professioneel en voor-eeuwig-lachend team voor je klaar.

Drinken uit een busje!

De Blend Bus heeft geen standaard assortiment, maar kan juist hele veelzijdige gerechten en dranken serveren. Zo wordt deze bus de eventcatering die jij graag terugziet op jouw event. Bijvoorbeeld koffie met zoetigheden tot ijskoffies vanuit de achterklep, de Blend Bus gooit het voor je in de mix. Bovendien komen de koffies middels een echte piston machine. Of drink je liever Gin Tonics? Door de jarenlange horeca ervaring van deze dames is niets te gek. Eigenlijk kan je dus alles aanvragen wat je zelf maar wilt. Maar als je weinig inspiratie hebt, helpen ze je graag verder om een goede keuze te maken.

Eten uit een busje!

Naast drankjes biedt de Blend Bus ook lekkere gerechten, zoals verantwoorde ‘hautdogs’. Of heerlijke couscous waar alle bezoekers en gasten van zullen smullen. Dus ben je op zoek naar een veelzijdige foodtruck, die ook nog eens een prachtig uiterlijk heeft? Vraag in dat geval naar de mogelijkheden van de Blend Bus. Ons team en de boekingassistenten kunnen alle vragen beantwoorden, zodat je de perfecte match vind voor jouw feestje. Dat betekent een gegarandeerd succes!

Boek deze foodtruck

Over de Blend Bus

Waarom deze food truck een perfect match is voor jouw event?

Producten

Bijvoorbeeld omdat ze een veelzijdig menu kunnen maken. Denk aan:

  • Gin Tonics,
  • Of Champagne en andere bubbles,
  • Maar ook een High Tea op locatie,
  • Of een Espresso en zoetigheid,
  • Maar ook Hautdogs en couscous.

Capaciteit:

  • Daarnaast kan de Blend Bus per event 1000 mensen bedienen. Ook dat maakt deze Volkswagen food truck dus geen kleintje.

Weerbestendigheid:

  • Bij een zonnetje komen de dames van de Blend Bus graag voorrijden. Maar ze zijn ook zeker niet bang voor een druppie regen.
[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/blend-bus-foodtruck.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/blend-bus-gerecht.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/blend-bus-foodtruck-medewerkers.jpg”]
[/slideshow]

VOLG Go Celebrate