Project Description

Holy Dogs

Wie houdt er nou niet van een lekkere Amerikaanse hotdog? Bij Holy Dogs krijg je de broodjes worst gepresenteerd in stijl. Vanuit een vintage airstream caravan bereiden de heren de lekkerste worstenbroodjes. Alles past in het plaatje. De foodtruckers uit Tilburg komen netjes met een jasje, strikje en de haartjes gekamd. Naast de airstream caravan, kunnen de hotdogs ook vanuit een vintage bakfiets geserveerd worden.

Holy Dogs: Hotdogs & Bubbles

Wellicht geen voor de hand liggende keuze, maar hotdogs en bubbels gaan heel goed samen. In Engeland doet het concept het al tijden heel goed op bruiloften, bedrijfsborrels en tuinfeesten. De heren van Holydogs Of het nu gaat om een Cava, Prosecco of echte Champagne, de hotdog doet het goed met een gevulde flûte!

Holy DogsBiologisch en dagvers

Bij Holy Dogs wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van biologische en dagverse producten. Dat bekent niet dat de broodjes gezond zijn, maar wel verantwoord. Als gast mag je zelf ook kiezen welke toppings je op je broodje wilt hebben. Versier je hotdog met de lekkerste jalapeños, uitjes, zuurkool of avocado! Niets gaat te ver en je mag het zo gek maken als dat je zelf wilt!

Menu

Zoals aangegeven, kun je bij Holy Dogs terecht voor de lekkerste hotdogs met een glaasje bubbels. Uiteraard kan het ook gewoon zonder bubbels. Misschien heb je zelf al een kratje bier gekocht. De volgende type hotdogs staan op het menu:

 

  • Roy Donders: gewoon een broodje worst. Zonder gezeik. Keuze uit mosterd, ketchup en gebakken uitjes.</div)
  • New York Special: op elke hoek van The Big Apple the bestellen. Wijnzuurkool met gebakken spekjes, augurk en mosterd.
  • Chili Con Carlos: Ay, Caramba, hete hond! Chili Con Carne, geraspte kaas & chilisaus.
  • The Green Mile: Walk a mile you’ll never forget. Verse rucola, mais & huisgemaakte honing-mosterd saus.

VOLG Go Celebrate