Project omschrijving

Daily Dog Foodtruck

Daily Dog foodtruck overtreft jouw verwachtingen gegarandeerd! Dit zijn namelijk niet zomaar hotdogs uit de plaatselijke hotdogkraam, maar hotdogs met een upgrade. De wereld van de hotdogs heeft zoveel meer te bieden dan het normale broodje met een worstje en wat ketchup. Dat begrijpt deze hotdog foodtruck als geen ander. Deze foodtrucker is opgegroeid in de USA waardoor hij als geen ander begrijpt hoe je een goede hotdog kan maken. Geïnspireerd door alle verschillende keukens die de wereld heeft te bieden, maakt deze foodtruck ook Hotdogs in een Aziatische, Duitse en Amerikaanse sfeer. Benieuwd geworden naar wat deze mobiele hotdog kraam voor je kan betekenen? Lees hier dan snel verder!

Daily Dog op jouw event!

Daily DogBij Daily Dog kan je echt ongedwongen genieten. Zo hebben ze biologische frietjes, écht vlees zonder toegevoegde stoffen en biologisch afbreekbare patatzakjes. Dat dit niet zomaar hotdogs en frietjes zijn, proef je dan ook gelijk. Alle producten die worden gebruikt, komen bij de lokale slagerij en boerderij uit Zaandstad en omstreken vandaan. Ook zorgen zij ervoor dat jij dagvers brood krijgt, met een eigen twist. De lokale bakker maakt ze namelijk met met speciale desem en zeezout waardoor ze een eigenzinnig karakter krijgen, maar zeker ook de juiste ‘bite’.

Een toevoeging voor jouw event

Of je nu een bedrijfsfeest organiseert, je verjaardag viert of een trouwfeest geeft, Daily Dog komt graag naar je toe als je deze foodtruck huurt. Met deze hotdogs verrast hij gegarandeerd al jouw gasten. Wil je gevulde buikjes én een glimlach op iedereen z’n gezicht? Daily Dog doet het! Het is de perfecte hotdog foodtruck die je evenement net dat beetje extra’s zal geven. Benieuwd geworden wat deze foodtruck jouw event te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Menu

  • Biologische frieten
  • Gourmet hotdogs geïnspireerd op verschillende keukens.

VOLG Go Celebrate