Project omschrijving

Pølser by JÖRD

Heb je trek in een lekker broodje worst op basis van lekkere, seizoensgebonden ingrediënten? De Scandinavische cateraar JÖRD serveert nu vanuit een houten bakfiets de lekkerste broodjes worst met verse toppings. De Pølser by JÖRD foodtruck maakt van festivals, bruiloften en communiefeesten een verantwoord feestje!

Pølser by JÖRD: van sterrenkok tot Scandinavische cateraar

Nadat de Belgische foodtruck chef Kelly Verborgstadt de hogere hotelschool had afgemaakt, werkte hij voor een aantal sterrenrestaurants waaronder The Glorious (Antwerpen) en L’epicerie du cirque (Antwerpen). Met zijn eigen bedrijf JÖRD wilde Kelly iets anders doen. Hij wilde terug naar de basis en onderzocht hiervoor verschillende wereldkeukens. Uiteindelijk kwam hij uit bij de Scandinavische keuken: een keuken die in harmonie is met de eigen natuur. Gerechten uit deze keuken zijn smaakvol en verrassend, maar vaak op basis van slechts 4 tot 5 verschillende soorten ingrediënten.

Pølser by JÖRD catering op locatieDus geen gelletjes, schuimpjes en poedertjes, maar pure gerechten waarbij je de ingrediënten nog terug kunt herkennen. JÖRD verzorgt buffetten, diners, ontbijt, home cooking en live cooking op verschillende typen evenementen. Pølser by JÖRD is de mobiele hotdog foodtruck die rondreist langs onder andere bruiloften, festivals en communiefeesten.

De lekkerste broodjes worst met verse toppings

Bij de Pølser by JÖRD kun je terecht voor de lekkerste broodjes worst met seizoensgebonden en verse toppings. Alles is vers en (op de ketchup na) zelfgemaakt. Als gast mag je zelf de toppings op je broodje doen. Zoveel als je zelf wilt! Vooral kinderen vinden het fantastisch om uit zoveel lekkers te mogen kiezen. Naast de broodjes worden ook wedges uitgeserveerd.

Foodtruck met een sociaal karakter

Zoals eerder al aangegeven, wordt bij alle ingrediënten rekening gehouden met het seizoensaanbod. Ook worden alle gerechten die na een klus overblijven gedoneerd aan een voedselbank in Antwerpen. Zo maken ze vanuit de foodtruck onze wereld toch elke dag een beetje beter.

Menu

Pølser by JÖRD serveert de lekkerste broodjes worst met seizoensgebonden toppings (gefrituurde uitjes, augurken, mais chips, jalapenos e.d.) en zelfgemaakte sauzen (honing/mosterd met dille, ketchup, remoulade). Naast de broodjes heeft de truck smaakvolle potatoe wedges.

VOLG Go Celebrate