Project omschrijving

TourArt

TourArt verhuurt niet alleen Aistream trailers, maar verzorgt hiermee ook zelf catering aan huis! Van mobiele cocktailbar tot koffiebus. Zowel mobiel als multifunctioneel dus. Indien gewenst wordt de Globetrotter omgebouwd tot knusse zithoek of kapperszaak. Deze wagen is multifunctioneel! Perfect voor al je feesten en elk soort evenement. Wil je ook zo’n glimmende caravan op jouw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

TourartTOURART ON TOUR NAAR GRIEKENLAND

Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten heeft TourArt laten zien dat ze catering aankunnen. Zo hebben ze in 2017 tijdens de vijfdaagse rally van “Miles of Mystery” op de mooiste plekken gestaan. Maar ook in het ruigere landschap van Griekenland gaven ze bijzondere live cooking shows. Via het skigebied in het Pindosgebergte richting de Meteora bergen. Helemaal tot aan de finish in Thessaloniki; de grootste stad na Athene. Je kan je voorstellen dat ze dus gerust ook bij je bedrijfsborrel kunnen voorrijden. Geen locatie is te gek.

DE GLIMMENDE GLOBETROTTER

De Globetrotter is een hoog gepolijste vintage Airstream trailer. Niet alleen als mobiele cocktailbar, maar ook als hotdog kraam en soep truck is deze trailer een echte blikvanger. Hoewel er geen afzuigkap is gemonteerd, kan wel au bain-marie te werk worden gegaan. Verder is zowel de indeling als het assortiment volledig in afstemming met jouw wensen. Bovendien kan de TourArt crew voor u bakken, grillen en braden buiten de begrenzingen van de Airstream. Daarnaast spelen ze in op ongewenste situaties. Zit je ineens met minder gasten? Geen probleem! TourArt houdt hier rekening mee.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van TourArt. Trek in iets anders? Vraag ons vooral naar de mogelijkheden voor het huren van een foodtruck!

Gerechten:

  • Burgers
  • Erwtensoep
  • Hotdogs

Diverse soorten Cocktails:

  • Cosmopolitan
  • Margarita
  • Mojito
  • Piña Colada
  • Sex on the Beach

VOLG Go Celebrate