Project omschrijving

Pardoel Wereldse Foodtruck

Of het nu gaat om Aziatisch, Italiaans of Amerikaans. Foodtruck Pardoel heeft voor elke smaak een aparte rollende keuken. Uit de drie vintage en creatieve foodtrucks serveren de foodtruckers Aziatische hapjes, hotdogs en pinchos. Wil jij een van deze originele wagens op jouw evenement?
Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Foodtruck PardoelAziatische lekkernijen bij Foodtruck Pardoel

Foodtrucker Rob is gek op de Aziatische keuken. Dat is te proeven. Flensjes met Pekingeend, zelfgemaakte loempia’s of kip gerold in bamboe… Laat je vooral verassen door deze creatieve chef! De mise en place doet hij thuis, maar de afronding vindt plaats in de foodtruck. Vraag hem vooral de oren van het lijf! Hij vind het altijd leuk om te vertellen over de dingen die hij klaarmaakt.
Het is tenslotte zijn passie. Wat je vaker ziet met gepassioneerde foodtruckers, is dat ze het moeilijk bij een foodtruck kunnen laten. Foodtruck Pardoel heeft intussen een broertje en zusje erbij gekregen. Hierdoor kun je tegenwoordig niet alleen voor Aziatische maaltijden bij Pardoel terecht, maar ook voor Hotdogs, pasta’s en pinchos.

Foodtruck PardoelVerse eierpasta’s uit de mini Pardoel

Neem deze kleine Pardoel waar vanuit de lekkerste pasta’s worden klaargemaakt! De foodtruck maakt uitsluitend gebruik van verse pasta’s zonder kleur-, geur-, of smaakstoffen. Kies zelf uit de vele mogelijkheden voor toppings: verse basilicum, rucola, Parmezaanse kaas… Eat your heart out!

Te boeken voor zakelijke en particuliere events

Gedurende het jaar zijn de foodtrucks te vinden op diverse foodtruck festivals in Nederland als  het 24 kitchen goed eten festival en TREK. Uiteraard kan de foodtruck ook op jouw evenement langskomen! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en geef aan waar jij trek in hebt. Dan gaan wij voor je regelen dat deze foodtruck jouw kant op komt.

Foodtruck menu

Het Aziatische menu:

  • Flensjes Peking eend
  • Dim sum
  • Kip in bamboe blad
  • Steamed buns met pulled chicken en Peking eend
  • Kip loempia’s
  • Asian burger

Pinchos menu:

Diverse pinchos met o.a zalm , tonijn , geiten kaas ,ansjovis, Spaanse worst ,zoet pittige stokjes etc.

VOLG Go Celebrate