Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

De Blitz

Pizza en BBQ vanuit een stoere brandweerauto? De Blitz heeft een oude Duitse brandweerauto, met een aankleding die volledig in het thema van de brandweer is! Hier serveren ze heerlijke pizza en verzorgen ze barbecuegerechten. Daarnaast maken ze eten zoals een Surinaams buffet of broodjes en borrelhapjes. Deze brandweer foodtruck geeft jouw evenement een stoere uitstraling en bovendien een unieke beleving.

Foodtruck de Blitz is begonnen in Katwijk aan Zee. Speciaal voor feestjes op het strand. Maar ondertussen zijn ze door heel Nederland te vinden om jouw catering te verzorgen. De brandweerauto is een Duitse Opel Blitz uit 1968. Deze brandweerauto heeft lang dienst gedaan in het Duitse Bollensen. Namelijk nog tot 2003! Onder de dienstnaam Florian Northeim. De truck is daarna naar Nederland gekomen. Na een paar jaar is hij zo authentiek mogelijk omgebouwd tot pizza foodtruck.

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

  • Pizza buffet
  • BBQ buffet, in diverse prijsklassen
  • Tapas buffet
  • Surinaams buffet
  • Vers belegde broodjes
  • Verschillende luxe borrelhapjes
  • Luxe broodjes, hamburger, pulled pork, hotdog

Dit zijn voorbeelden van menu’s. Mocht jij zelf ideeën hebben, denken ze graag met jou mee.

Boek Deze Food Truck

Top Tot Teen Brandweerthema

De Blitz

Wat de Blitz speciaal maakt is dat ze volledig in brandweerthema werken. Hun schort is gemaakt van oude brandweerslangen en hun losse bar heeft brandweeronderdelen erin verwerkt. Brandblussers, helmen en spuitmonden, het decorplaatje is compleet. Ze komen bij jouw bedrijfsfeestje of bij jou thuis. Deze brandweer foodtruck zorgt voor een geweldige beleving. Bijvoorbeeld in het geval van regen kunnen ze parasols opzetten. Daarnaast hebben ze een pizzaoven of grill die de Blitz kan meenemen. Bij de oven en grill kunnen jij en jouw gasten het eten klaargemaakt zien worden.

Kwaliteit En Wijd Inzetbaar

De Blitz heeft hoge eisen aan kwaliteit. Ze halen hun pizzabodems uit Italië en hun vis vers uit Katwijk bij een lokale vishandel. Deze foodtruck heeft contacten bij echte familiebedrijven en specialisten. Ze verzorgen vers belegde broodjes of een complete maaltijd! Hierdoor is deze brandweer foodtruck wijd inzetbaar. Ook voor kleine of grote groepen. Wil je ergens deze foodtruck bewonderen? Dat kan! Deze brandweerauto is daarnaast namelijk op festivals te vinden. Daar bereiden ze vooral pizza en luxe borrelplanken.

Een brandweerauto is heel tof als aankleding van jouw evenement. Daarom is de Blitz ook als lege brandweerauto te huur. Maar natuurlijk willen ze jou graag bedienen met lekkere pizza’s en BBQ!

De Blitz
Boek Deze Food Truck