Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Dine a Bite BBQ Foodtruck

Dine a Bite is een bomvolle BBQ Foodtruck met explosieve smaken. Hun Meat and Eat kent daarbij ook geen vast menu. Hoewel je bij een feestje misschien wel houdt van verrassingen, kan je echter ook gewoon van het menu kiezen. Boek ze nu voor diverse barbecue hapjes aan huis! Dine a bite is een leuke foodtruck voor ieder feestje. Of het nu gaat om een verjaardag, festival, bruiloft of bedrijfsfeest. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Een greep uit de gerechten.

Bites:

  • Burgers
  • Pittige Kip
  • Gerookte Spareribs
  • Maïskolf
Boek Deze Food Truck

Dine A Bite: ‘Eclectische Barbecue Bites’

Bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest of borrel? Deze foodtruck uit Utrecht regelt zo een bijzondere barbecue op locatie. De BBQ chef komt bijvoorbeeld langs met een volledig buffet. Zowel voor de vleeseters als vega fanaten. Dine a Bite serveert onder andere biologisch vlees van burgers tot spareribs. Maar ook maïskolven als vegetarische optie. Alle bijgerechten worden ‘eclectisch’ bereid. Ofwel een combinatie van kruiden en specerijen uit diverse continenten. Verder is de barbecue van alle smaken voorzien. Zowel zoet als zuur, maar ook zout en bitter. Tot slot bestaat het Dine a Bite team uit Usha en Sharyon die bovendien met zowel liefde als enthousiasme graag mooie zomer momenten verzorgen.

De Lekkerste Huisgemaakte Chutney En Sausjes

Zowel een smaakmaker in de Indiase als Pakistaanse keuken. Chutney wordt meestal vers bereid en in het bijzonder met ingrediënten die op dat moment voor handen zijn. Meestal bestaat de basis bestaat uit een vruchtenpuree. Met kruiden als tamarinde, gember, fenegriek, koriander en komijn. Maar Dine a Bite heeft ook andere sausjes met explosieve smaken. Ideaal voor bij de buffet tafel en diverse bijgerechten.

Dine a Bite
Boek Deze Food Truck