Foodtruck Utrecht

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Utrecht en omgeving.

Alle foodtrucks uit utrecht, verzamelen!

Ben je op zoek naar een leuke foodtruck in Utrecht? Op deze pagina hebben we alle foodtrucks verzameld die uit de regio Utrecht komen. Zo heb je dus een foodtruck die redelijk snel een plekje op jouw event kan bemachtigen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste rollende keuken. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

foodtruck eten vanuit een foodtruck

gezien op trek utrecht?

Utrecht, we mogen ‘t ook wel de Domstad noemen. Het is de stad en provincie waar menig food truck festival neerstrijkt. Tijdens deze festivals wordt er veel aandacht besteed aan bandjes, live theater, DJ’s en andere activiteiten voor de jongste deelnemers onder ons. Naast dat het food truck festival TREK hier wordt georganiseerd, is Utrecht ook de plek waar maar liefst 15 foodtrucks hun ‘thuiswedstrijden’ spelen. Wees gerust: wij gaan ze allemaal voor je opsommen in dit artikel, zodat je straks een compleet beeld hebt van alle foodtrucks die jij zou kunnen uitnodigen voor jouw event. Het mooie is dat de producten van deze wagens erg gevarieerd zijn. Zo is er in Utrecht altijd wel iets te vinden dat jou aanspreekt.

'Frietjes zonder fratsen!'

We trappen gelijk af met een bijzondere foodtruck genaamd De Frietosoof. Biologische frietjes uit de Hollandse polder staan bij deze foodtruck centraal. Het zijn ‘frietjes zonder fratsen’ die met schil en al door de frietsnijder verdwijnen en daarna gebakken worden in 100% plantaardige olie. Naast de frietjes van de Frietosoof zijn ook de frietjes van de Frietfiets erg populair. Bovendien is de aankleding ook eens iets anders dan een truck!

gezellig eten met z'n allen bij een foodtruck

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

foodtruck gaufre delice

Kleurrijke foodtrucks. Kleurrijke lekkernijen!

Een van onze leuke foodtrucks uit Utrecht draagt de prachtige naam Gaufre Delice. De wagen is gespecialiseerd in het maken van wafel lollies. Ze overgieten deze zoete lekkernijen met de beste Belgische chocolade en maken het geheel af met een topping naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan kleine marshmallows. Ze maken er een kleurrijk feestje van! Je vindt deze foodtruck uit Utrecht onder andere terug op jaarmarkten, festivals en verjaardagen.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers en cateraars uit Utrecht op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in utrecht en omgeving

dhl logo
ssp nederland logo
INTK logo
horeca brigade
snappcar logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.