Catering Utrecht

Kies uit het grootste aanbod cateraars in Utrecht en omgeving.

Beste cateraars van Utrecht & omstreken

Catering in Utrecht nodig? Wij regelen het voor je! Wij hebben een bestand met ‘cateraars uit Utrecht’. Onze chefs specialiseren zich op kwalitatief en goed eten! Het is dus niet alleen lekker eten, maar ook nog eens een genot voor het oog. Als jij je dus geen zorgen wilt maken over de catering en het vergelijken van allerlei verschillende cateraars, vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag!

hapjes catering
catering hapje

Catering in Utrecht van hoge kwaliteit

Van achter de Dom tot aan de Amsterdamse Straatweg; wij hebben allerlei Utrechtse cateraars in ons bestand en doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Wij matchen jou met ‘catering Utrecht’! En wij specialiseren ons niet alleen op het gebied van kwalitatief voedsel: wij zijn ook perfectionistisch op de service. Wij kunnen namelijk alles voor je regelen: tot het opruimen aan toe!

Wil je graag een grote BBQ organiseren? Of misschien wel een pizza catering?  Aan alles wat jij zou willen serveren, geven wij net een extra touch. Geef ons door hoe wij jouw evenement compleet kunnen maken!

Catering snel geregeld. Uniek gepresenteerd

We kunnen je garanderen dat je betrouwbaar en snel krijgt wat jij wilt, dus op werkdagen bellen wij jou dezelfde dag nog terug om zeker te weten dat wij goed begrijpen wat jij op jouw evenement wilt. Wij kennen onze chef-koks allemaal goed, en dus weten we al snel wie de perfecte match is tussen jouw wensen en onze cateraars. Heb je een voorkeur voor vegetarisch eten, glutenvrij, halal of een ander dieet? Uiteraard houden wij daar rekening mee! Iets geschikt voor iedereen!

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante cateraars uit Utrecht en omstreken voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de cateraars uit Utrecht op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo worden onze chefs, foodtrucks uit Utrecht en onze cateraars bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Utrecht en omgeving

nts logo
uni pharma logo
timing uitzendbureau
tss group
knmp logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.