Het lekkerste van rond de Dom

Catering uit Utrecht nodig? Wij regelen het voor je! Wij hebben een ‘catering Utrecht’ bestand vol met de beste cateraars uit Utrecht. Onze chefs specialiseren zich op kwalitatief en goed eten! En het is dus niet alleen lekker eten, maar ook nog eens een genot voor het oog. Als jij je dus geen zorgen wil maken over de catering en het vergelijken van allerlei verschillende cateraars, vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

De friet foodtruck: patat in een heel nieuw jasje

Wil je graag frietjes op je evenement, maar wil je het liefst iets anders dan het standaard witte puntzakje met dik gesneden patat en vette klodders mayo? Hoewel daar natuurlijk niets mis mee is, serveren onze friet foodtrucks allerlei lekkere en leuke variaties op het standaard patatzakje. Om je hiervan een duidelijk en smakelijk beeld te geven, hebben wij hieronder een aantal originele friet foodtrucks in de schijnwerpers gezet. Zo maak je altijd de juiste keuze voor jouw event.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Catering Utrecht die echt goed is

Van achter de Dom tot aan de Amsterdamse Straatweg; wij hebben allerlei Utrechtse cateraars in ons bestand en doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Wij matchen jou met ‘catering Utrecht’! En wij specialiseren ons niet alleen op het gebied van kwalitatief voedsel: wij zijn ook perfectionistisch op de service. Wij kunnen namelijk alles voor je regelen: tot het opruimen aan toe!

Wil je graag een grote BBQ organiseren? Of misschien wel een Pizza-Party?  Aan alles wat jij zou willen serveren, geven wij net een extra touch. Geef ons door hoe wij jouw evenement compleet kunnen maken!

Snel en uniek

We kunnen je garanderen dat je betrouwbaar en snel krijgt wat jij wilt, dus op werkdagen bellen wij jou dezelfde dag nog terug om zeker te weten dat wij goed begrijpen wat jij op jouw evenement wilt. Wij kennen onze chef-koks allemaal goed, en dus weten we al snel wie de perfecte match is tussen jouw wensen en onze cateraars. Heb je een voorkeur voor vegetarisch eten, glutenvrij, halal of een ander dieet? Uiteraard houden wij daar rekening mee! Iets geschikt voor iedereen!

Foodtruck Utrecht
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan