Project omschrijving

Ovenmobiel Pizza Catering

Laat een mobiele oven bij jou op locatie komen om catering te verzorgen! Ze komen bij jou in de tuin, op de binnenplaats van jouw bedrijf of naar welke locatie dan ook. Laat je verwennen met een van de verse pizza’s, flammkuchen, of een van de andere smaakvolle gerechten die op locatie worden klaargemaakt. Benieuwd naar wat Ovenmobiel voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek deze foodtruck

OVENMOBIEL: KOKEN IN EEN HOUTOVEN

Natuurlijk is de houtoven pizza een van de Italiaanse klassiekers die je van Ovenmobiel kunt verwachten. De chef van Ovenmobiel is ook een prima pizzabakker. Maar er is nog heel veel meer. Deze foodtruck uit omgeving Den Bosch (Waalwijk) maakt naast pizza’s ook de lekkerste Flammkuchen en typische ovengerechten. Denk hierbij aan garnalen in knoflookolie, kip op blik en lamsbout. Ook hebben de chefs beschikking tot emaille braadpannen waarin de lekkerste stoofschotels klaargemaakt kunnen worden.

KAN OOK GEHUURD WORDEN ZONDER PERSONEEL

De foodtrucker van Ovenmobiel is onderhand uitgegroeid tot de ovenexpert van Nederland. Tegenwoordig verkopen en verhuurt hij zelfs de mobiele keukens vanuit hun showroom in Waalwijk. De ovens kunnen dus gehuurd worden zonder personeel. Wil je dus zelf eens pizza’s maken met zo’n hout gestookte oven? Neem dan vooral even contact met ons op!

OvenmobielDIVERSE CATERING MOGELIJKHEDEN

Ovenmobiel is op verschillende manieren inzetbaar. Dit hoeft zich niet te beperken tot maaltijden vanuit de mobiele oven. Ook kan de foodtrucker bijvoorbeeld een antipasti buffet bij jouw aan huis verzorgen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Boek deze foodtruck

FOODTRUCK MENU

Je kunt eigenlijk enorm veel, met zo’n mobiele oven. Hieronder staan een aantal mogelijkheden bij Ovenmobiel. Neem voor specifieke gerechten vooral contact met ons op. Er zijn nog veel meer  mogelijkheden!

– Pizza’s.
– Flammkuchen/Tarte Flambee.
– Stoofschotels en ovenschotels zoals
– Grillgerechten.
– Anti pasti buffet
– Eenpansgerechten

VOLG Go Celebrate