Garam masala mengsels met pit

Indiase foodtruck voor je eerstvolgende evenement.
Dol op dahl of fan van tandoori? Super tof! Dan heb je ook vast wel iets aan deze Indiase foodtrucks die we hier op een rijtje hebben gezet. Met pannen zo vol als een potje met peren. Pak je papadum er maar vast bij. Laat je inspireren door creatieve curry’s en diverse naan dips. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Curry uit een Indiase foodtruck

De Indiase keuken bestaat uit vele invloeden van alle 29 staten die onder haar naam vallen. Zo zijn er ongetwijfeld verschillen in de gerechten van Mumbai aan de Westkust en Kolkata in het Oosten. Neem bijvoorbeeld de garam masala. Hoewel de hoofdcomponenten bestaan uit kaneel, kardemom, komijn, koriander en diverse peperkorrels, verschilt elke versie per regio. Ook persoonlijke smaak kan een rol spelen. Maar geen enkele masala is meer authentiek dan de ander. In de bereiding van curry, tikka en tandoori speelt het mengsel een belangrijke rol. De Bombay Tikka bij CURRYUP! bestaat met name uit gemarineerde kip met een mild pittig mengsel van deze kruiden, tomaten en yoghurt. Vegetarische gerechten zijn de Indiase keuken echter niet ontgaan. Zo eten Hindoes om religieuze redenen soms helemaal geen vlees. Als je echter niet kan kiezen, is er altijd nog de duo tasting waarbij je een bakje met twee soorten curry krijgt.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Indiase foodtruck serveert op naan

Naan, ofwel brood, wordt vaak geserveerd bij Indiase curry’s. Maar is niet enkel aan India gebonden. Omdat het voornamelijk met zuurdesem wordt bereid, onderscheid het zich van de roti zonder desem. Soms wordt er ook melk of yoghurt toegevoegd om het deeg meer volume te geven. Zo krijg je bovendien een veel zachter brood. De naan kan daarnaast ook worden gevuld met zowel zoete als hartige vulling. De Kashmiri naan is bijvoorbeeld gevuld met een mengsel van noten en rozijnen. De Amritsari naan zit daarentegen vol kruidige aardappelpuree en uien. Verder is naan ideaal om te delen. Maar bij Indian Roast krijg je een bakje voor jou alleen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de curry alle kanten op glijdt. Bij deze Indiase foodtruck kan je namelijk ook burgers op je naan brood krijgen.

kruiden op lepel

Een friet foodtruck huren?

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan