Project omschrijving

Madame Curry

Heerlijke kruidige curry’s en fusion gerechten. Allemaal uit de keuken van de Madame Curry foodtruck. Lise Cremers is de eigenaresse van deze Indiase foodtruck. Ze staan op foodtruck festivals maar doen ook Indiase catering! Lise zet zich ook in voor een weeshuis in Congo met haar kookkunsten. Ben jij op zoek naar lekkere en verantwoorde curry’s? Lees dan snel verder!

Verse curryINDIASE FOODTRUCK UIT ANTWERPEN

De liefde voor curry’s ontstond toen Lise ging studeren in India. Ze proefde daar haar eerste curry en dacht… wat een smaak! De Indiase keuken werkt vooral met natuurlijke ingrediënten. Die worden gekozen voor de positieve effecten op je gezondheid. Lise experimenteert veel met de Indiase keuken en dit deelt ze met veel plezier met andere mensen. De Madame Curry foodtruck zal je versteld doen staan met verse curry’s! Lise komt uit Antwerpen, wat de Madame Curry foodtruck ideaal maakt voor feesten in Antwerpen, Brussel of Gent.

Indiaas eten op een festivalALLEEN MAAR VERSE PRODUCTEN BIJ MADAME CURRY

Voor de curry’s van de Madame Curry foodtruck worden alleen verse producten gebruikt. Ze gelooft heel erg in gezond én lekker eten. Het één hoeft het ander dus niet uit te sluiten. Dit probeert ze te bereiken met verse groenten en spicy kruiden. De curry is dan lekker én gezond! Er zijn heel veel vegetarische en glutenvrije opties. Er is voor ieder wat wils, ook als je niet alles kunt eten. Heel erg handig als je een foodtruck nodig hebt voor mensen met een speciaal dieet!

Curry for lifeGELD OPHALEN VOOR WEESKINDEREN

Wat Lise Cremers zo speciaal maakt is haar inzet voor weeskinderen in Congo. Met de verkoop van haar curry’s haalt ze tijdens een speciaal kerst evenement geld op. Dit geld gaat dan naar een weeshuis in Kinshasa, in Congo. Daar worden 36 jonge meisjes mee geholpen. Want alle kleine beetjes helpen hen aan een betere toekomst!

Madame Curry foodtruck menu

Een greep uit het menu van Madame Curry

 •  Authentieke Aziatische keuken
  • Chicken Tikka Masala, in yoghurt-gemarineerde kip in een curry met paprika, rozijnen  en amandelnoten
  • Zachte lamscurry, lamsvlees in een curry van zwarte kardemom, kaneel en tomaten
  • Samosa, driehoekig deegflapje met aardappel en erwten, gebakken in plantaardige olie
 • Fusion keuken
  • Soul soup, tomaten-wortel soep met kurkuma of erwtensoep met koriander
  • Masala chicken burger, een burger gemaakt van kippengehakt tussen een volkoren broodje met sla en mango- of dadelmayonaise

VOLG Go Celebrate