Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Bunny Chow

Bunny Chow is naast een foodtruck ook een heerlijk gerecht. Het bestaat uit een stuk brood waarin een smaakvolle curry wordt gegoten. Hierbij kunnen er natuurlijk verschillende soorten curry worden geserveerd. Dat is dan ook wat ze doen! Smaakvolle uitgeholde broodjes met daarin de lekkerste curry’s! Zowel met kip, rund, lamsvlees als vegetarisch is mogelijk. Misschien een klein beetje knoeien, maar gegarandeerd smullen!

Boek Deze Food Truck

Menu

Bunny Chow met verschillende soorten curry:

  • Durban’s Finest: Traditionele lams curry
  • Garlic Explosion: Garlic meatballs met monkey gland saus
  • Koko Bird: Chicken curry met kokosmelk en lemongrass
  • Veggie Chow: Vegan curry met seizoensgroente
Boek Deze Food Truck

Bunny Chow

Bunny Chow

Naast de originele Bunny Chow die in Durban ontstond, heeft deze foodtrucker ook nog andere, minder traditionele varianten. Deze zijn dan ook speciaal gemaakt om jou een ruime keuze te geven. Hoe dan ook laat ieder gerecht de smaken met elkaar dansen, waardoor er een smaaksensatie ontstaat. Wat dacht je van een heerlijke bun met daarin garlic meatballs in een monkey gland saus? Loopt het water je al in de mond bij het horen van een heerlijke curry met kip, kokosmelk en lemongrass? Dan is deze foodtruck ideaal voor jouw event!

Bunny Chow op jouw event

Bij Go Celebrate snappen we dat je een to-do list hebt die langer is dan je zelf bent. Daarom helpen we je graag een handje. Als je een heerlijke bunny chow op jouw bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje wilt, dan komt deze foodtruck graag naar je toe! Een feestje vieren met een foodtruck is ook altijd leuker! Ook als je eigenlijk net te laat bent begonnen met alles organiseren, kunnen wij je helpen. Dan rennen we namelijk gewoon wat harder. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Bunny Chow - Indiaas Foodtruck
Boek Deze Food Truck