Project omschrijving

Holy Basil – Biologische Foodtruck

Holy Basil is een heerlijk biologische, plantaardige en vegetarische foodtruck. Op die manier weet je zeker dat je met een goed gevoel lekker kan eten. Verder is de foodtruck ook los te huren. Deze foodtruck kan dus altijd aan uw wensen voldoen. Wat u ook wilt eten, bij Holy Basil kan het!

Het verhaal achter de naam Holy Basil

Basil is de man achter deze fijne foodtruck. De naam Holy Basil was snel gekozen; het is namelijk de naam van Thaise basilicum. Basil zelf kookt dan ook graag met smaakvolle kruiden. Verder is er geen vast menu en is alles eigenlijk mogelijk. Dit zal altijd biologisch, plantaardig en vegetarisch zijn. Wil je graag wat kleine hapjes voor op je bruiloft of wil je dat deze foodtruck het diner voor jouw bedrijfsfeest organiseert? Geen probleem, Holy Basil regelt het voor je.

Goede sfeer

De foodtruck zelf neemt ook een relaxte sfeer met zich mee. De groene wagen en de fijne mensen in de foodtruck zelf laten je even ongedwongen genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met goed eten en goede mensen om je heen, wordt het al snel gezellig. Waan je weer even terug op vakantie en geniet van alles om je heen.

Uw wensen, onze zorg

Bij Go Celebrate doen wij er alles aan om aan uw wensen en specificaties te voldoen. Nadat je een aanvraag hebt gedaan, zullen wij dezelfde dag nog terugbellen. Vanaf daar regelen wij alles voor je. Ook als er haast bij zit, kunnen wij het gewoon regelen. Of je nu opzoek bent naar een biologische foodtruck, een foodtruck voor op je verjaardag of een fijne frietwagen, wij kunnen altijd aan je wensen voldoen. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Voorbeeld menu

Miso soep met tofu, spinazie, lente-ui & zeewier chips

Deconstructed sushi salade met avocado & veggie tonijndressing

Raw spring rolls + dip

Chia-kokos pudding met blauwe bessen

Pappadums + dip

Kerriesoep met granituur

Indian salade

Veggie Samosa met koriander/komkommer raita

Fruit chat

Broccoli-erwtjessoep met granituur

Brochesttes met limabonen & zatar spread

Dadel, spinazie & amandel salade

Mixed veggie muffin met munt-yoghurt sauce

VOLG Go Celebrate