Project omschrijving

Lulu’s Tribal Kitchen

Echt Indiaas tribal eten… daar gaat het bij de Lulu’s Tribal Kitchen foodtruck om! Het eten is super uniek, omdat het allemaal originele gerechten van de Naga stam zijn. Lulu gaat nog vaak naar India terug om daar zelf de verse kruiden voor de gerechten te plukken. Ben jij op zoek naar een uniek Indiase foodtruck met tribal food? Lees dan snel verder!

Sfeervolle foodtruckINDIASE TRIBAL FOODTRUCK

Lulu komt van de Naga stam, die wonen in de bergen in het noordoosten van India. Ze is naar België verhuisd vanwege haar man Bob. Samen gaan ze naar foodtruck festivals en maken ze de heerlijkste maaltijden in de Indiase foodtruck. Lulu maakt al het eten in de foodtruck terwijl je wacht. De heerlijke geuren uit de pannen kun je al ruiken als je in de rij staat. De wagen zelf is een mooie grote gele Mercedes foodtruck. Lulu’s Tribal Kitchen valt erg goed op en maakt alle soorten feesten gelijk een stuk sfeervoller! Lulu en Bob komen uit Genk, wat het dé perfecte Aziatische foodtruck maakt voor Genk en Hasselt.

Vers Indiaas EtenINDIASE CATERING IN GENK OF HASSELT NODIG?

Alle gerechten van Lulu’s Tribal Kitchen zijn super vers en uniek. Bob en Lulu gaan nog vaak terug naar de Naga stam in India. Dan plukken ze verse kruiden voor de Lulu’s Tribal Kitchen foodtruck. De gerechten zijn echt uniek en zullen een positieve verrassing zijn voor al je gasten! Er zijn vegetarische en niet-vegetarische gerechten dus er is voor ieder wat wils. Lulu en Bob kunnen ook de catering voor bedrijfsfeesten of bruiloften verzorgen. Van de Franse keuken tot pasta en écht Indiaas eten, Lulu’s Tribal Kitchen kan het allemaal voor je regelen!

Lulu’s Tribal Kitchen foodtruck menu

Een greep uit het menu van Lulu’s Kitchen Foodtruck

  • Butter chicken, kip in een cashew room saus
  • Gan Hoi, een lekkere kippenpap
  • Guai Zan, een naga rund stoofpot
  • Veggie Delighteen mix van groene bonen en naga kruiden
  • Tribal gun, licht gerookt buikspek in pompoen saus
  • Naga Dahl, lekker gekruiden gele linzen

VOLG Go Celebrate