Project omschrijving

Swirling Spoons

Deze foodtruck maakt lekkere Aziatische gerechten. Met de beste Indiase kruiden. Allemaal gemaakt met authentieke bereidingen en verse ingrediënten. Wat deze Indiase foodtruck speciaal maakt? Ze maken populaire en up-to-date gerechten. Maar daarna passen ze dit aan naar de Indiase keuken! Dit geeft unieke en heerlijke smaken. Denk aan een Teriyaki Beef salade, of Indiase roti.

Deze mobiele Indiase keuken uit Rotterdam heeft al veel mensen blij gemaakt. Op festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten. De gerechten zijn niet alleen Indiaas, maar ook van andere Aziatische keukens. Swirling Spoons maakt bijvoorbeeld een broodje Surinaamse kip. Maar dan met de lekkerste Indiase kruiden erbij! Een gerecht met een twist (of swirl!) dus. Ervaar een smaakexplosie in je mond. Swirling Spoons maakt hun eigen curries en bumbu’s. Dit is de basis van de gerechten. Ze volgen daarnaast de nieuwste trends! Deze foodtruck komt altijd met hippe gerechten.

Gerecht Swirling Spoons

EEN HART VOOR ETEN

Swirling Spoons’ eigen “foodtruckbrigade” heeft enthousiaste en goed opgeleide koks. Ze hebben een hart voor gastronomie. Waar komt al dat lekkere eten vandaan? Ze hebben hun eigen grootkeuken. Hier wordt alles bereidt op ambachtelijke wijze. Met de meest verse ingrediënten. Dit weerspiegelt ook in hun gerechten. Bovendien houdt Swirling Spoons zich aan de hoogste HACCP-normen voor voedselveiligheid.

OOSTERS TINTJE EN MEER

Ïndiase foodtruck Swirling SpoonsDe gerechten van Swirling Spoons hebben bijna allemaal een Oosters tintje. Maar ze hebben ook eten zoals carpaccio en ravioli van linzen. Er zijn veel verschillende smaken te vinden bij deze Indiase foodtruck. Thais, Maleis en Japans, they’ve got it all. Alles passend gekruid, vaak met Indiase kruiden.

FESTIVALS IN ROTTERDAM

Swirling Spoons kan tot 50 personen per uur bedienen, dus het loopt lekker door! Ze hebben een capaciteit van 50 tot 500 personen. Deze Indiase foodtruck is graag actief op Rotterdamse festivals. Maar verspreid over heel Nederland voorzien ze jouw festival, bruiloft of evenement van eten.

Wil jij deze lekkere gerechten proeven? Check het uitgebreide menu van Swirling Spoons! Keuze genoeg voor al jouw gasten.

FOODTRUCK MENU

 • Kleintje carpaccio, pijnboompitten, pancetta, rucola, kaas
 • Tom Ka Kai, shi-take, bosui, taugé en koriander
 • Broodje Surinaamse kip kerrie met zoet-zuur
 • Ravioli van linzen, stoofvlees, paddenstoelensaus
 • Maleise saté, saus van pinda’s en limoen, kleefrijst en zoet-zuur
 • Indiase Roti, Vindaloo kip, kruiden yoghurtsaus, seroendeng en koriander
 • Gamba’s in rode curry, glasnoedels, Thaise roerbakgroente en koriander
 • Teriyaki Beef salade, little gem, paksoi, tauge, koriander en sesam
 • Japanse saté, lamsspies, taugé salade, wokpaste zoet-zoer
 • Rendang met roti koek en kruidenyoghurtsaus
 • Gefermenteerde groenten

In overleg kunnen er ook custom made gerechten gemaakt worden

VOLG THE Go Celebrate