Project omschrijving

Tosti’s zijn al een tijdje de voetbalkantine ontgroeit. Tegenwoordig hoef je niet meer die kant en klare tosti’s naar binnen te werken, maar kun je ook heerlijk genieten van artisanale tosti’s! Mister Tosti maakt de lekkerste specialty tosti’s, zoals een tosti met vier verschillende soorten kaas of met tonijn. Zulke tosti’s heb je nog nooit gekregen in de voetbalkantine. Je zal versteld staan van hoe lekker deze ‘normale’ snacks smaken. Ben je benieuwd naar wat deze tosti foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek deze foodtruck

Tosti Foodtruck Uit Breda

Richard is geboren en getogen Breda en heeft sinds kinds af aan al gedroomd van zijn eigen tosti restaurant. Richard heeft 20 jaar lang in de horeca gewerkt en hij weet precies hoe je de klant de beste beleving moet geven. In 2015 start hij met Mister Tosti en bouwt hij een 40 jaar oude camper om tot tosti foodtruck. Richard laat vanaf dan heel Nederland kennis maken met tosti’s waarbij je je vingers wil aflikken. Van de klassieke ham & kaas tosti tot verrassende varianten met ingrediënten zoals cheddar, bacon en tonijn. Alle combinaties zijn gecombineerd om ware smaaksensaties te zijn! Mister Tosti komt uit Breda. Wat het de perfecte tosti foodtruck maakt voor in Noord-Brabant en omstreken.

Mister Tosti foodtruck
Boek Deze Food Truck

Menu

Mister Tosti Menu

Een greep uit het menu van Mister Tosti, op aanvraag is meer mogelijk!

  • Klassieke tosti: kaas + ham, salami, bacon of kipfilet
  • Fantostisch: brie, chorizo, paprika en prei
  • Bijzonder Lekkere Tosti: cheddar kaas, bacon sla en tomaat
  • Kiplekker: kaas, kipfilet, paprika, prei en pesto
  • Met de Vriendelijke Groenten: kaas, tomaat, paprika en prei
  • Tonijntje: tonijn, mozzarella, kappertjes en prei
  • Caprese: mozzarella, pesto en tomaat
  • Wraps
  • Panini’s
  • Piadina’s
Boek Deze Food Truck

Tosti Wagen met Verrassende Tosi Varianten!

Foodtruck Alt Text 1

Wat Mister Tosti zo speciaal maakt is dat hij van een normale snack zoals de tosti een bourgondische lekkernij kan maken. Zo heeft hij een Bijzonder Lekkere Tosti (BLT) in zijn menu. Dat is een tosti met cheddar kaas, bacon, sla en tomaat. Of een vegetarische Caprese tosti, met mozzarella pesto en tomaat. Voor iedereen valt er dus wel wat te genieten bij deze fantostische foodtruck! Deze foodtruck is super geschikt voor een verrassende bedrijfslunch of gezellige borrel. Ook voor andere evenementen kun je deze foodtruck boeken. Mister Tosti zal altijd zo goed mogelijk met je meedenken.

Boek Deze Food Truck