Foodtruck Breda

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Breda en omgeving.

alle soorten food truck zijn beschikbaar in Breda

Zoek je een foodtruck uit Breda? Het is tijd om af te reizen naar de stad waar er gelukkig geen einde komt aan al het gefeest. We strijken neer in Breda, de plaats waar ze feesten voor 3. Aan de gezelligheid zal het daar dus zeker niet liggen! Bovendien is Breda de plek die qua inwoneraantal ruim binnen de top 10 van grootste Nederlandse steden blijft (181.000 mensen in totaal) en de plek waar vele unieke foodtrucks vandaan komen. Welke dat zijn? Dat kun je op deze pagina allemaal vinden.

foodtruck bediening

Foodtruckers die hun avontuur zijn gestart in Breda

Naast alle feest- en uitgaansgelegenheden vinden we het ook erg tof om aan je te laten zien welke foodtrucks er nou eigenlijk vanuit Breda met hun foodtruckavontuur zijn gestart. Zo is er bijvoorbeeld De Kale Griek. Alle Griekse gerechten die je maar kunt opnoemen zijn te vinden in deze truck. Van Griekse tapas tot aan een compleet Grieks buffet met Souvlaki’s en Pita’s Giros, de mogelijkheden zijn eindeloos. Breng die Griekse borden maar aan tafel! Heb je een andere foodtruck in Noord-Brabant gezien? Laat het ons weten!

Foodtruck festivals in breda

Natuurlijk worden er ook in deze stad van de gezelligheid foodtruck festivals georganiseerd. Zo is er het foodtruck festival: Eeterij op Wielen. 19 t/m 21 Mei wordt het Schoolakkerplein-Ginneken in Breda omgetoverd tot foodwalhalla. 

Zuid-Nederland heeft er een openluchtrestaurant bij die voor jong en oud toegankelijk is. Bredase gezelligheid in combinatie met genoeg ruimte voor de kids om hun energie kwijt te raken dit weekend.

man met bakjes in zijn hand

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

veul soeps foodtruck

De Hollandse soepen van 'Veul Soeps'

Tot slot hebben we in Breda de soep foodtruck Veul Soeps. De eigenaren van deze foodtruck besloten na een prachtige reis door Zuid-Amerika om alleen nog maar dingen te gaan doen waar ze gelukkig van werden. Hun foodtruck uit Breda is een prachtig voorbeeld van je dromen nastreven en deze ook verwezenlijken. Echte Hollandse soepen zonder rare ingrediënten, dat is wat je van deze wagen mag verwachten. Zo hebben we ze het liefst en daarvoor zitten we goed bij deze foodtruck. Soep zoals je ‘m vroeger bij Oma kreeg is het recept. Ook handig: Je kan de soep bij deze foodtruck laten invriezen of vers laten koelen, zodat je deze kan meenemen naar huis. Superfijn!

Altijd feest met de foodtrucks uit breda!

Het rondje Breda zit er op. Veel succes met het maken van de juiste keuze. En onthoud: met een foodtruck uit Breda is het altijd feest!

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Breda, Noord-Brabant en Omgeving

pro industry logo
actief werkt uitzendbureau logo
careflex zorggroep logo
burkert contomatic logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.