Zoek je een foodtruck uit Breda? Het is tijd om af te reizen naar de stad waar er gelukkig geen einde komt aan al het gefeest. We strijken neer in Breda, de plaats waar ze feesten voor 3. Aan de gezelligheid zal het daar dus zeker niet liggen! Bovendien is Breda de plek die qua inwoneraantal ruim binnen de top 10 van grootste Nederlandse steden blijft (181.000 mensen in totaal) en de plek waar vele unieke foodtrucks vandaan komen. Welke dat zijn? Dat kun je op deze pagina allemaal vinden.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Load More Posts

Met een foodtruck uit Breda is het altijd feest!

Naast alle feest- en uitgaansgelegenheden vinden we het ook erg tof om aan je te laten zien welke foodtrucks er nou eigenlijk vanuit Breda met hun foodtruckavontuur zijn gestart. Zo is er bijvoorbeeld De Kale Griek. Alle Griekse gerechten die je maar kunt opnoemen zijn te vinden in deze truck. Van Griekse tapas tot aan een compleet Grieks buffet met Souvlaki’s en Pita’s Giros, de mogelijkheden zijn eindeloos. Breng die Griekse borden maar aan tafel!

Foodtruck Breda

Tot slot hebben we in Breda de soep foodtruck Veul Soeps. De eigenaren van deze foodtruck besloten na een prachtige reis door Zuid-Amerika om alleen nog maar dingen te gaan doen waar ze gelukkig van werden. Hun foodtruck uit Breda is een prachtig voorbeeld van je dromen nastreven en deze ook verwezenlijken. Echte Hollandse soepen zonder rare ingrediënten, dat is wat je van deze wagen mag verwachten. Zo hebben we ze het liefst en daarvoor zitten we goed bij deze foodtruck. Soep zoals je ‘m vroeger bij Oma kreeg is het recept. Ook handig: Je kan de soep bij deze foodtruck laten invriezen of vers laten koelen, zodat je deze kan meenemen naar huis. Superfijn!

Het rondje Breda zit er op. Veel succes met het maken van de juiste keuze. En onthoud: met een foodtruck uit Breda is het altijd feest!

Foodtruck Festivals in Breda

Natuurlijk worden er ook in deze stad van de gezelligheid foodtruck festivals georganiseerd. Zo is er het foodtruck festival: Eeterij op Wielen. 19 t/m 21 Mei wordt het Schoolakkerplein-Ginneken in Breda omgetoverd tot foodwalhalla. Zuid-Nederland heeft er een openluchtrestaurant bij die voor jong en oud toegankelijk is. Bredase gezelligheid in combinatie met genoeg ruimte voor de kids om hun energie kwijt te raken dit weekend.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan