Foodtrucks Noord-Brabant

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Noord-Brabant en omgeving.

Nog gezelliger dan het al was met de Foodtrucks uit Noord-Brabant!

Want in Noord-Brabant hoef je, je niet af te vragen of het nog gezellig wordt, maar tot hoe laat? Onze zuiderburen weten de weg feilloos te vinden naar Brabant en vanuit alle andere windstreken komen mensen naar Brabant, want daar brand nog licht zong ene Guus Meeuwis ooit! Wil je,  je feest of evenement die laatste originele ‘touch’ meegeven? Foodtrucks in Noord-Brabant vallen zeer in de smaak bij het publiek, dus waar wacht je nog op?

foodtruck
wraps uit een foodtruck

Foodtrucks huren in brabant is kiezen uit een prachtige poule van mobiele keukens

Soms krijg je zoveel keuzes dat je geen keuze maakt. iedereen moet er tenslotte wat van vinden. Vrienden, familie, collega’s. Allemaal hebben ze hun eigen voorkeuren en willen ze iets speciaals. Jij bent echter aangesteld als ‘manager foodtrucks regelen’. Bespaar jezelf een hoop kopzorgen. Drop je wensen bij ons, dan maken we samen met jou de beste keuze en kijken we of de agenda’s van onze foodtruckers het toelaten om op het juiste moment bij jullie evenement aan te komen rijden!

Foodtruck festivals in Brabant

Waar gaan we beginnen? Want ook het lijstje met foodtruck festivals in Brabant blijft elk jaar weer groeien. Lepeltje Lepeltje, Foodstock, Eeterij op wielen & Foodtruck festival Smul. Het is slechts een greep uit het volledige aanbod binnen Brabant. Foodtrucks uit Bergen op Zoom, foodtrucks uit Breda, foodtrucks uit Eindhoven. Allemaal lokale toppers die deze festivals omtoveren tot culinair spektakel.  

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

eten

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Noord-Brabant en omgeving

nts logo
asml-logo
ahrend logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.