Project omschrijving

Proef de smaak van het echte Mexico bij de Ay Caray! foodtruck. Ay Caray! is een Mexicaanse foodtruck en catering foodtruck die je telkens weer laat verrassen met authentieke Mexicaanse gerechten. De foodtruck is van Gabriel, een Mexicaanse man die voor de liefde naar Nederland verhuisd is. Hij zorgt ervoor dat je evenement onvergetelijk wordt. Ben je benieuwd wat Ay Caray! voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek deze foodtruck

Hoe Een Mexicaanse Foodtruck Terecht Komt in Amsterdam

Ay Caray! Pulled Pork Foodtruck

Gabriel is in 1972 geboren in Mexico en op jonge leeftijd begint hij al te werken voor zijn oom in een Mexicaans restaurant. Het is een bekend restaurant waar veel beroemdheden langskomen zoals acteurs en presidenten. Hij leert hier alles en start op zijn 28e een zaak in Oaxaca. Hier ontmoet hij in 2017 een Nederlandse vrouw en voor haar verhuist hij naar Nederland. Na gewerkt te hebben in diverse zaken begint hij zijn eigen foodtruck die Ay Caray! heet. Deze Mexicaanse foodtruck is perfect voor grote evenementen maar ook voor wat meer intieme feestjes!

Boek Deze Food Truck

Menu

Hier een greep uit het menu van Ay Caray! Op aanvraag is er meer mogelijk.

Ay Caray! Foodtruck Menu

Tacos de pollo, tortillas met kip

Alambres de pollo, grote tortilla met kip, bacon, paprika en kaas

Torta de pulled pork, broodje met pulled pork

Perrito caliente, Mexicaanse hot dog

Nacho’s met guacamole

Quesadilla’s

Boek Deze Food Truck

Heerlijke Mexicaans Eten, Perfect Voor een Mexicaans Feest!

Foodtruck Alt Text 1

De Peugeot foodtruck heeft een hele sfeervolle uitstraling door de rood, wit en mintgroene verf. Ook heeft de foodtruck een opvallend Mexicaans worstelmasker op de wagen staan. De Mexicaanse sfeer spat dus echt van de foodtruck af! Bij foodtruck Ay Caray! proef je de echte smaak van Mexico. Geen tex-mex maar mex-mex bij deze originele foodtruck. Laat lekkere taco’s of nacho’s met guacamole serveren op je evenement. Of laat jezelf en je gasten verrassen door een frisse cactus salade! Gabriel wil alleen het allerbeste voor je en denkt graag met je mee. Ay Caray! is een foodtruck uit Amsterdam wat het de perfecte foodtruck maakt voor in Noord-Holland!

Text comes here