Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Freezy Flavours – Een foodtruck met IJs

IJs bereid met vers fruit en daarnaast een bakje koffie. Dat is een hele mooie combinatie wat ons betreft, beide voor kids en ouders. Ben jij op zoek naar een foodtruck die jouw gasten kan laten genieten en afkoelen? In dat geval is de Freezy Flavours foodtruck een aanwinst voor jouw event. Want van een zomers kinderfeestje tot bedrijfsevenement, iedereen wordt blij van een ijsje, toch? Daarnaast gaat Freezy Flavours nog een stap verder en serveert allerlei shaved ice varianten en geeft daarnaast een show weg. Als dat niet smullen wordt!

Boek Deze Food Truck

Menu

Hier vind je de reden om deze ijs foodtruck te boeken nog eens op een rijtje.

Producten / gerechten:

  • Ten eerste, de gerechten. Freezy Flavours seveert ijs (icepan ice cream), shaved ice varianten en French-pressed coffee met verschillende koffiesiropen voor de fijnproevers op koffiegebied.

Capaciteit:

  • Ten tweede, kunnen er per dag kunnen er 400 tot 500 ijs creaties bereid worden. Hiermee kan je een aardig feestje bouwen!

Weerbestendigheid:

  • Als laatste is de zon natuurlijk welkom bij deze truck, omdat meer mensen zin hebben in een ijsje. Maar ook met regen is de truck gewoon beschikbaar.
Boek Deze Food Truck

De ingrediënten

Dit is niet zomaar ijs, dit is Freezy Flavours ijs met shaved ice varianten en icepan ice cream. Hiermee onderscheidt de foodtruck zich van de andere, omdat we dit Aziatische concept in Europa niet vaak voorbij zien komen. Bovendien kan Ice pan ice cream heel snel worden klaargemaakt en ook nog eens met vers fruit. Dus wanneer je een ijsje bestelt, wordt deze voor je ogen gemaakt. Dat is noemen we nog eens een spektakel! Daarnaast biedt de ijstruck ook shave ice, ook wel Hawai ice genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit dessert gemaakt door een blok ijs de schaven.

Freezy Flavours ijs foodtruck

Onder andere roomijs en yoghurtijs tot sojamelk en kokosmelk zijn verkrijgbaar, de Freezy Flavours foodtruck heeft voor iedereen wat wils. Bovendien is dit ook geschikt voor gasten met een lactose intolerantie of veganistische wens. De keuze is reuze bij deze frisse, vernieuwende foodtruck. Daarnaast is ook het element ‘show cooking’ een onderdeel dat niet onbenoemd mag blijven. Ter illustratie, het ijs wordt bereid waar je bij staat. Hierdoor wordt het ook voor de bezoekers een uniek kijkje in de keuken. Vervolgens neem je er nog een kopje koffie bij, en het feest is compleet.

Boek Deze Food Truck