IJs Foodtruck

Kies uit het grootste aanbod ijs foodtrucks uit de BeNeLux

alle soorten ijs foodtrucks zijn beschikbaar in de BeNeLux

Altijd zin in ambachtelijk ijs, softijs thuis, of trek in een traktatie ijshoorn? Wil je een mobiele ijskar huren? Ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland.

Hieronder hebben we namelijk alle ijs foodtrucks voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen.

Laat je inspireren door de ijsrolletjes van Rollend IJs, of de rijk belegde funnel cakes van Lick Food Van. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende ijs variaties.

ijsje van rollend ijs

IJskar huren voor na het avondeten!

Als je op zoek bent naar een ijs foodtruck, dan zit je hier zeker helemaal goed. Speciaal voor jou hebben we hier namelijk alle ijs foodtrucks uit ons assortiment verzameld. Wil je graag iets lekkers voor na het avondeten?

Of geeft je zoon of dochter een kinderfeestje waar iedereen lekker mag smikkelen van een heerlijk, ambachtelijk ijsje? Dan moet er voor jou op deze pagina zeker iets moois tussen zitten. IJskoud lekker!

ijsfiets huren behoort ook tot de mogelijkheden!

IJs foodtrucks: als heerlijke after dinner toetjes doen ze het natuurlijk altijd goed op allerlei feestjes en evenementen. Met de wagens in deze categorie kun je bovendien heel wat kanten op. Zo kun je met ijs foodtruck Lick kiezen voor echte funnel cakes met ijstoppings.

Als je de chocolade van deze heerlijke, warme wafels ziet afdruipen, zijn jij en je gasten ongetwijfeld meteen verkocht. Wij kunnen het in ieder geval met zekerheid zeggen: deze lekkernijen zijn om je vingers bij af te likken. Naast wafels met ijs toppings kun je in deze categorie ook kiezen voor cocktail ijs van het kleurrijke Ik Wil een IJsje en kun je, je zelfs laten verrassen door wagens die hun ijzige toetjes met vloeibaar stikstof maken.

ijs foodtruck

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

lekkernijs foodtruck

IJS dat ter plekke dagvers wordt bereid

Al dat lekkers kan ter plekke worden bereid  en alles is helemaal dagvers. Bij Lekkernijs hechten ze zeker waarde aan dit soort interactiviteit op feesten en evenementen. Zij serveren je puur, vers smoothie-ijs en cocktailsorbets. Zulk ijs hebben jij en je gasten nog nooit geproefd!

Met onze ijs foodtrucks valt er dus meer dan genoeg te kiezen. Je kunt zelfs een ijskar huren zonder ijs!

Geen simpel bolletje ijs met een hoorntje (hoewel dat natuurlijk ook lekker kan zijn), maar echt ambachtelijk, vers ijs in alle soorten en maten. Zo kun je altijd een toetje vinden dat helemaal past bij jouw hoofdgerecht, of heb je gewoon de perfecte lekkernij voor jouw event. Ice ice, baby!

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Maastricht, Limburg en omgeving

remarkt logo
velocitas logo
pro industry logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.