IJs Foodtruck voor je eerstvolgende feestje

Altijd zin in ambachtelijk ijs, softijs thuis, of trek in een traktatie ijshoorn? Wil je een mobiele ijskar huren en ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle ijswagens even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je inspireren door de ijsrolletjes van Rollend IJs, of de rijk belegde funnel cakes van Lick Food Van. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de verschillende ijs variaties.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Meer laden

Als je op zoek bent naar een ijs foodtruck, dan zit je hier zeker helemaal goed. Speciaal voor jou hebben we hier namelijk alle ijs foodtrucks uit ons assortiment verzameld. Wil je graag iets lekkers voor na het avondeten? Of geeft je zoon of dochter een kinderfeestje waar iedereen lekker mag smikkelen van een heerlijk, ambachtelijk ijsje? Dan moet er voor jou op deze pagina zeker iets moois tussenzitten. IJskoud lekker!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Met ijs foodtrucks kun je alle kanten op!

IJs Foodtruck

IJs foodtrucks: als heerlijke after dinner toetjes doen ze het natuurlijk altijd goed op allerlei feestjes en evenementen. Met de wagens in deze categorie kun je bovendien heel wat kanten op. Zo kun je met ijs foodtruck Lick bijvoorbeeld kiezen voor echte funnel cakes met ijstoppings. Als je de chocolade van deze heerlijke, warme wafels ziet afdruipen, zijn jij en je gasten ongetwijfeld meteen verkocht. Wij kunnen het in ieder geval met zekerheid zeggen: deze lekkernijen zijn om je vingers bij op te eten. Naast wafels met ijstoppings kun je in deze categorie ook kiezen voor cocktailijs van het kleurrijke Ik Wil een IJsje, en kun je je zelfs laten verrassen door wagens die hun ijzige toetjes met vloeibaar stikstof maken. Op die manier kan al dat lekkers ter plekke bereid worden en is alles helemaal dagvers. Bij Lekkernijs hechten ze zeker waarde aan dit soort interactiviteit op feesten en evenementen. Zij serveren je puur, vers smoothie-ijs en cocktailsorbets. Zulk ijs hebben jij en je gasten nog nooit geproefd!

Met onze ijs foodtrucks valt er dus meer dan genoeg te kiezen. Geen simpel bolletje ijs met een hoorntje (hoewel dat natuurlijk ook lekker kan zijn), maar echt ambachtelijk, vers ijs in alle soorten en maten. Zo kun je altijd een toetje vinden dat helemaal past bij jouw hoofdgerecht, of heb je gewoon de perfecte lekkernij voor jouw event. Ice ice, baby!

Gezond, kan dat met ijs?

Nou en of! Sterker nog, de meeste trucks op deze pagina hechten zelfs erg veel waarde aan gezonde, pure producten. De focus is erop gericht om verantwoord ijs te maken. Bij deze trucks vind je dus geen vreemde toegevoegde ingrediënten, en de kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen blijven zoveel mogelijk thuis. Zo kan je helemaal verantwoord genieten van je ijsje. Naast de ijsjes worden er ook vaak andere producten toegevoegd om het geheel echt af te maken. Daarbij valt te denken aan vers fruit, heerlijke wafels en taartjes. Hmmm.

Hou je hoofd koel bij het maken van je keuze, dan houden de foodtruckers het met hun truck koel op jouw evenement of feest. Veel succes met kiezen!

Al trek gekregen?

Heb je na zien van onze foodtrucks al trek gekregen in een lekkere ijs? Neem dan op de pagina van jouw foodtruck naar keuze contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Al onze trucks zijn geschikt voor (grote) formele en informele evenementen, en de meeste zijn zowel in- als outdoor in te zetten. Zo hebben we altijd genoeg trucks voor elk evenement of feest. Alvast veel plezier met kiezen!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan