Project omschrijving

Bfrozen icecream

De ijskarren van bfrozen icecream zijn elektrisch en super duurzaam. Je kunt zelfs kiezen voor verantwoord ijs! Bfrozen biedt namelijk onder andere biologisch ijs aan, lokaal en puur. Naast het lekkere ijs zien de design ijskarren er tof uit voor jouw event. De ijs foodtrucks bezorgen blije gezichtjes! Kies voor jouw event een selectie uit maar liefst 100 smaken! Pistachio of smurfenijs? Welke smaken worden het?

Fleur en Stephan wilden geen oude bus, maar een nieuwe en hippe ijskar! Juist omdat deze zo nieuw zijn rijden ze volledig elektrisch. Een stuk duurzamer dus. Bovendien zijn de ijskarren van bfrozen ook geschikt om op kleinere locaties te staan. Je kunt zelfs pinnen bij deze ijskar, heel handig! De ijskarren zijn in te zetten in regio Amsterdam en Zaanstad.

bfrozen icecream ijskar

KIES BIOLOGISCH IJS

Het plaatje is nog breder! Je kunt bij bfrozen ervoor kiezen dat naast normaal ijs de ijscomannen- en vrouwen biologische bolletjes ijs scheppen! Dat ijs wordt gemaakt van melk uit een bio boerderij. Zo weet je zeker dat jouw ijs van blije koeien komt. Bovendien is het volledig transparant waar het vandaan komt. IJsbereider Otelli maakt van deze melk het lekkerste schepijs. Dit is de beste ijsbereider van Nederland! Bij Otelli wordt het ijs ambachtelijk gemaakt. De bolletjes ijs kunnen in een bakje of in een hoorntje geserveerd worden.

SPECIALE WENSEN

ijskar met schepijs bfrozen

Bfrozen icecream kan aan speciale wensen voldoen. Ze kunnen namelijk ook vegan en lactose vrij ijs scheppen! Het ijs doet niet onder voor smaak, zelfs als het bijvoorbeeld lactose vrij is. Vanaf 100 bolletjes kun je al de bfrozen ijskar inhuren voor lekker schepijs op jouw event. Je kunt zelfs de ijskar personaliseren. Voor een vergoeding kan jouw logo op de ijskar komen te staan! Of staat er naast de ijscowagen een mooie banner in jouw huisstijl. Bfrozen icecream denkt graag met jou mee.

 

IJskar Menu

Bfrozen icecream kan uit 100 soorten smaken een selectie maken, biologisch en normaal. Hier een paar voorbeelden:

IJsmacaron bfrozen

  • Aardbei
  • Banaan
  • Pistachio
  • Smurfen
  • Chocola
  • Mango
  • Cheesecake
  • Vanille

Zin in iets speciaals? Kies dan voor de ijsmacarons, klein (50ml) of groot (150ml)!

VOLG THE Go Celebrate