Project omschrijving

Bar Mobil

Maak kennis met de eigenwijze en rebelse variant van de klassieke party & event catering: de Bar Mobil. DJ en dranken bus Bar Mobil bouwt feestjes op geheel eigen wijze. Met de heroïsche bartenders, een legendarische dj, lokaal en met ambachtelijk gebrouwen dranken en natuurlijk ook een dj booth kun je bijna niet anders dan heel veel plezier maken. Vanuit de truck worden alleen dranken met karakter geschonken. Zo bestaan de basisingrediënten van de crafted cocktails onder andere dus uit huisgemaakte limonades en bieren van verschillende kleine huisbrouwerijen. In dit verhaal komen geen E-nummers en geen bewaarmiddelen voor. Alleen the real deal! Het is een echte sfeerzetter en kan overal staan. Met deze foodtruck worden jouw gasten echt verwend. Deze foodtruck is letterlijk bij ieder event een toegevoegde waarde. Benieuwd wat Bar Mobil voor jou te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Bar Mobil: Lekker gezellig!

bar mobilDeze discobus is er eentje die écht sfeer brengt naar jouw feest! De drankjes zijn uiteraard erg lekker maar zien er ook nog eens hartstikke goed uit. Wil je graag dat je gasten een dansje durven te wagen? Dan is deze foodtruck perfect! Ook voor personen die geen alcohol (mogen) drinken, heeft Bar Mobil ook heerlijke limonades. Lekker, mooi en ontzettend gezellig, dat is de Bar Mobil. De mobiele bar past op elk soort evenement en maakt je dag zeker eentje om nooit te vergeten!

Lekker ambachtelijk

bar mobilBar Mobil houdt van lokaal & ambachtelijk gebrouwen dranken. Niet zomaar een drankje, maar een drankje met karakter. Hun specialiteiten variëren van huisgemaakte seizoenslimonades naar eigenzinnige cocktails tot bieren van kleinere huisbrouwerijen. De in huis bereide bitters, siropen en infusen zijn de basisingrediënten van alle crafted drinks. Eeuwenoude recepten worden naar hun hand gezet. Minutieus en met liefde bereid.

VOLG Go Celebrate