De naam ‘foodtruck’ doet denken dat de trucks op onze site alleen maar eten en drinken verkopen. Toch hebben wij ook veel wagens die prima geschikt zijn voor evenementen en feesten  zónder dat ze lekkernijen bieden. Deze zogeheten entertainment trucks zorgen ervoor dat jouw evenement écht een knalfeest wordt waar nog lang over nagepraat zal worden. Benieuwd geworden? Wil je ene discobus huren of een photobooth op je event? Lees dan snel verder! 

“Gelukkig hebben we de foto’s nog..!”

Zoals gezegd moet jouw feest herinnerd worden en hoe kun je dat nou beter doen dan door het vastleggen van de meest geweldige momenten? Zo heeft iedereen een souvenir waarbij hij of zij nog lang moet terugdenken aan jouw fantastische feest. Caravanbooth Betsie en haar zusje Bertha zijn niet alleen een kleurrijke verschijning, maar ook gespecialiseerd in het fotograferen van jouw bezoekers.

photobooth betsie

Of je nu alles graag door een roze bril ziet of meer ‘cool & blue’ bent, deze caravans weten wel raad. Er is plek voor vijf personen, waardoor bezoekers dus met een gezellige vriendengroep op de foto kunnen gaan. Ook zijn er verschillende props aanwezig zoals gekke brillen, pruiken en voorwerpen, die de foto net wat leuker, gekker en bijzonderder maken.  De foto’s worden niet door de caravaneigenaren zelf gemaakt, maar door professionele fotografen. Zo weet je zeker dat iedereen er op z’n allerbest op komt te staan!

photobooth berthaDe foto’s kun je na afloop zowel digitaal als op papier meekrijgen. Dus of je nou een Facebookcollage wilt maken, of de foto’s boven je bed wil hangen: alles is mogelijk. En zeg nou zelf, zo’n truck is toch veel leuker en gezelliger dan zo’n standaard photobooth? Van kinderfeest tot foodtruck festival: deze trucks zijn geschikt voor elk evenement.

Meer dan entertainment

Waarom deze trucks zo speciaal zijn? Omdat ze meer bieden dan alleen entertainment. Ze verkopen namelijk ook heerlijke gerechten. Maar omdat deze trucks qua entertainment en vermaak ook veel te bieden hebben op je event, stippen we ze toch even aan.
photobooth pop up booth

Allereerst is Pop-up Booth , een truck waar je de leukste foto’s kan laten schieten. Maar er is meer. Zo kun je bij deze truck drie verschillende arrangementen boeken, namelijk: Lick Me, Eat Me en Drink Me.  Wat je precies krijgt? Wafelpops, Icepops of heerlijke cocktails, allemaal met bijzondere toppings om je vingers bij af te likken. Hmmm, heerlijk! Nadat iedereen zijn buikje vol heeft gegeten en er leuke foto’s zijn gemaakt voor het gastenboek, is het tijd voor de dansvloer!

Pop-Up Booth heeft overal aan gedacht: de vloer, de muziek én de koptelefoons. Want niets is zo leuk als een Silent Disco! De truck houdt je gasten de hele avond zoet, dus laat het feest maar beginnen!

lunas-caravan-truck

Een van onze andere toppers is Luna’s Caravan, een truck die prima geschikt is voor alle leeftijden, maar in het bijzonder veel te bieden heeft voor kinderfeestjes. De truck serveert diverse kidsproof gerechten, zoals hotdogs, popcorn en suikerspinnen. Daarnaast kun je ook bij deze truck terecht voor glittertattoo’s en foto’s. Perfect dus voor elk kinderfeestje. Het allerleukste?

Alles wordt geserveerd door verklede dames, die met gekke pruiken en rare jurken de leukste spelletjes doen met de kids. Op verzoek kan dit zelfs een bijzonder kostuum zijn, zoals bijvoorbeeld Elsa uit Frozen! De truck is bovendien prima geschikt voor wat volwassener feestjes, zónder glitter tattoo’s en hysterische jurken…

Turn Up The Music!

Denk je aan een knallend feest, dan is een van de eerste dingen waar je aan denkt waarschijnlijk muziek. Goede beats tillen je event naar het volgende niveau, terwijl belabberde muziek ervoor kan zorgen dat het een totale flop wordt. Investeren in muziek is natuurlijk een goed idee, maar in plaats van een puisterige tiener wat plaatjes te laten draaien, kun je ook op zoek gaan naar een professional die ook nog de looks mee heeft. In dat geval hebben we het natuurlijk over onze muziektrucks!

dj bus Get HY

De DJ Bus van Get HY on our supply steekt met kop en schouders boven iedereen uit. Letterlijk, want de truck bevat een ladder waardoor de DJ op vier meter hoogte de lekkerste muziek kan draaien. Of je nou een voorkeur hebt voor house, reggae of misschien zelfs R&B – de DJ Bus staat voor je klaar! Bang dat er geklaagd gaat worden over geluidsoverlast? Het is ook mogelijk om een Silent Disco-arrangement in te huren. Wanneer je hiervoor kiest, kunnen er maar liefst 3 DJ’s op de truck die elk hun eigen muziek draaien. Dat is pas écht feestelijk!

Je kunt natuurlijk gebruikmaken van de ervaren DJ’s op de bus zelf, maar mocht jij een andere topper willen laten draaien op je event, dan is dat altijd bespreekbaar. De bus is niet alleen super functioneel, maar ziet er ook nog eens erg gaaf uit. Een echte eye-catcher voor elk event, als er maar genoeg ruimte is. Ga los met de dj bus!

Volkswagen met muziek jukebox

‘Vroeger was alles beter…’ Heb jij dit stiekem ook weleens gedacht? Heb je met verlangen teruggedacht aan de jaren ’70, met de feesten, de hippies en natuurlijk het ultieme Woodstockfestival? De Jukebus neemt je terug naar deze fantastische tijden. Men neme een omgebouwde Volkswagenbus met een knallende geluidsinstallatie en de Jukebus is paraat! Wat voor evenement je ook organiseert, deze bus past overal bij en zorgt voor de lekkerste muziek.  De truck is bovendien een waar plaatje, wat voor de nodige flashbacks zal zorgen. Want soms is het stiekem best lekker om even een avondje terug te gaan in de tijd en al die mooie momenten te herbeleven.

Discobus / Dj Booth!

DJ en dranken bus - Bar mobil

Last but not least is onze Bar Mobil! Eigenwijs, rebels en the real deal: dat is waar het om draait bij deze truck. En om het bouwen van een feestje, natuurlijk! Dit doen ze op hun eigen eigenzinnige manier. Bar Mobil is een DJ booth én bar in één, en dus de perfecte aanvulling op elk evenement. De truck serveert heerlijke, bijzondere cocktails met karakter. De basis ingrediënten hiervoor zijn onder andere huisgemaakte limonades en bieren van kleine brouwerijen.

De drankjes van Bar Mobil zijn bovendien zonder toevoegingen, E-nummers of bewaarmiddelen. Alleen het beste is goed genoeg voor deze truck! Lokaal en ambachtelijk gemaakt, geserveerd door geweldige bartenders die er een echte show van weten te maken en de meest creatieve combinaties verzinnen. Je gasten kunnen dus met een gerust en gezond hart de dansvloer op, om te swingen op de geweldige muziek van deze truck. Onder het genot van de heerlijkste cocktails wordt dit een avond om nooit meer te vergeten!

Wil je een compleet overzicht van alle photobooth trucks? Wij helpen je graag met het vinden van dé perfecte truck! Vind hier alle andere foodtrucks op de website van Go Celebrate of neem contact met ons op. Dan gaan wij graag voor je op zoek!