Asian Kusina2020-03-30T10:48:59+02:00

Project Description

Boek Deze Food Truck

Asian Kusina – Filipijnse Foodtruck

Ben jij een grote fan van de Aziatische keuken? Doe eens gek en laat dit keer de catering verzorgen door de Filipijnse Asian Kusina! Een keuken die is beïnvloed door meerdere wereldkeukens, maar echt authentiek en uniek is. Laat je verleiden door een van de smaakvolle wok gerechten of hou het bij een kleine snack, met een loempia, cameron of calamares. Een ding weet je zeker: het zal allemaal bijzonder goed smaken. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Menu

  • Vegetarische loempia’s met zoetzure saus
  • Camerons (Gefrituurde scampi) met zoetzure saus
  • Chicken wings met zoetzure saus
  • Calamares met zoetzure saus of tartaar
  • Pancit guisado (Filippijnse noedels met kip)
  • Ulam na may kanin (Filippijnse dagschotel met rijst)
Boek Deze Food Truck

Asian Kusina: Echt Filipijns Eten

De in de Filipijnen geboren Cristina Valencia kwam in 2010 naar België. In de Filipijnen had zij zelf eerder een restaurant en na regelmatig complimenten te hebben gekregen over haar kookkunsten, besloot ze al snel hier ook iets in België mee te doen. Dit keer niet vanuit een restaurant, maar vanuit een retro caravan op feesten een partijen.

Ontdek De Rijke Kueken Van De Filipijnen

Maar wat kunnen we nou verwachten van de Filipijnse keuken? Eigenlijk is dit het best te beschrijven als een unieke combinatie van diverse wereldkeukens. Deze is onder andere beïnvloed door de Chinese, Maleisische, de Spaanse, en in mindere mate door de Amerikaanse en Indiase cultuur.

Uiteraard is de loempia, net als in veel andere Aziatische landen een bekende hit in de Filipijnen. Maar er is nog veel meer! De Filipijnse keuken biedt de lekkerste wok gerechten met verse groenten, rijst, noedels en een lekker stukje vlees. Proef het zelf bij Asian Kusina! Deze foodtruck uit Brugge laat het je graag allemaal proeven.

Foodtruck Alt Text 2
Boek Deze Food Truck