Project omschrijving

Pasado Wereldse Foodtruck

Heerlijk eten hoeft niet ingewikkeld te zijn! Dit bewijst foodtruck Pasado, die de lekkerste gerechten klaar maakt in één pan! Wat hij dan precies klaar maakt in deze pan? Van Aziatisch tot Latijns-Amerikaans; niets is deze truck te gek. Zelfs echte Vlaamse klassiekers worden geserveerd. Om de pan bij leeg te eten!

Pasado FoodtruckPasado

Pasado is ideaal voor alle eenpansgerechten die je maar kan bedenken. Zo kookt hij gerechten uit Vlaanderen, Azië, Amerika, Oosterse en Mediterraanse keukens. Met een capaciteit van 800 gasten per event, is hij multi-inzetbaar. Daarnaast kan foodtruck Pasado wel tegen een druppel water en serveert hij ook in de stromende regen de lekkerste recepten. Dat is best handig, want laten we eerlijk zijn, regen in België en Nederland is geen gek verschijnsel. Pasado rijdt dan ook tot 150 kilometer van Antwerpen af om op de locatie te komen. Dit is dé ideale foodtruck als je zelf al een heel idee hebt over wat jouw gasten geserveerd krijgt.

De keuze is reuze

Met deze foodtruck krijg je gegarandeerd wat je wilt hebben. Wil je jouw gasten meer geven dan alleen maar het eten van een een bepaalde soort keuken? Dan is deze foodtruck ideaal. Met Pasado kan je namelijk alle kanten op. De blauwe foodtruck zie je al van ver aankomen. Hoe dan ook krijg je er altijd een gezellig sfeer bij.
Wat typerend is voor deze foodtruck is de pikantere afroom van alle gerechten. De blauwe foodtruck heeft niet voor niks een peper erop. Mocht de klant hier speciale wensen over hebben, is dit natuurlijk altijd doorslaggevend. Heb jij voor jouw event een eigen idee wat je wilt serveren en voldoet het aan deze voorwaarden? Vraag dat gratis en vrijblijvend een offerte aan om te zien wat we jou kunnen bieden!

Gerechten:

  • Eenpansgerechten uit Vlaanderen, Azië, Latijns Amerika, Oosterse en Mediterraanse landen.

VOLG Go Celebrate