Project omschrijving

Bánh Mì Vietnamese Foodtruck

Bánh mì grijpt elk eetmoment aan om lekker van het leven te genieten, iets wat nog niet volop gebeurd in Europa. Bánh Mì brengt hier verandering in met een breed assortiment aan echt Vietnamese Street food, gemaakt met verse, verrassende en authentieke ingrediënten. Proef de vele smaken die de Vietnamese keuken te bieden heeft! Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Bánh MìBÁHN MÌ EN HAAR VIETNAMESE KEUKEN

Echt lekker eten kan je zeker bij de Vietnamese keuken. Als je een smaakexplosie wilt ervaren, is dit wat je nodig hebt. Een heerlijk temperamentvol broodje is altijd een goede oplossing. Iedere keer weer een andere smaak en iedere hap is weer een nieuwe prikkeling van je smaakpapillen. Goed en lekker eten, dat is wat ze maken.

 

Bánh MìALLES WORDT GEREGELD

De gerechten van Bánh Mì worden a la minute afgewerkt. Verder kan het serveren van drank worden overlegd. Ook aan de afwas hebben ze gedacht want door het gebruik van stijlvolle, plastic kommetjes en bestek wordt de plek geheel schoon achtergelaten. Daarnaast kan deze foodtruck zowel binnen als buiten staan.

 

Deze Vietnamese streetfood uit België smaakt echt lekker, is lichtverteerbaar én geeft echt authenticiteit aan jouw event. Niet te spicy maar wel verfijnd op smaak gebracht met een heerlijke eigen marinade en bijzondere kruiden. Heb je liever wat meer pit in je eten, jouw wensen zijn onze drijfveer! Zo kan er ook gekozen worden tussen gerechten met verschillende soorten vlees, maar ook vegetarische gerechten bieden ze aan. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden dan gaan wij voor je kijken wat er allemaal mogelijk is.

FOODTRUCK MENU

  • Vietnamese Baguettes
  • Noedelsalades
  • Rijstbowl
  • Summerrolls
  • Curry met kip (alleen in de winter)
  • Rund noedelsoep (alleen in de winter)

VOLG Go Celebrate