Foto Booth

Betere foto booth foto’s

Wil je er beter uitzien dan op je paspoortfoto?
Wij geven wat tips zodat je met de beste foto booth foto’s naar huis gaat!

Niet meer automatisch

Foto booths zijn al lang niet meer alleen automatisch. Voorheen waren het vooral verkoopautomaten waarin je tegen betaling je gekozen product kon laten afdrukken. Tegenwoordig zijn de fotohokjes nogal van vorm veranderd. Mensen die van muntjes houden, hoeven zich geen zorgen te maken. Deze betaalvorm wordt nog steeds geaccepteerd op evenementen. Het mooiste is nog dat deze nieuwe booths gewoon bij je voorrijden. Onze vintage foto trucks zijn voorzien van professionele fotografen zodat je de timing mooi aan iemand anders kan overlaten.

foto booth

Gek doen met groen

Als een roze bril je een beetje teveel wordt, heeft Bertha natuurlijk nog turquoise toebehoren. Maar als je gek wil doen, kan je voor greenkey kiezen. Door het fotograferen tegen een gekleurde achtergrond, kan je experimenteren met toffe fotofilters. Tegenwoordig zijn er zelfs Gif booths waarbij je van je foto-ervaring een kort filmpje kan maken. Na goedkeuring kan je ze zo delen via verschillende sociale media!

En de winnaar is..

Of je nu op een bedrijfsborrel, babyshower of bruiloftsfeest bent, er kan maar één meester in materialen zijn! De pro der props! Leuk natuurlijk dat spelen met al die snorretjes en pruiken. Maar weet je zeker dat je voor dat hoedje gaat als je op een groot projectiescherm staat? De Fotocaravan verzorgt voor jou een volledige slideshow en kan om een x-aantal sessies de ‘beste uit de bus’ kiezen.

foto booth

Gepersonaliseerde foto-ervaring

Tover je fototruck om tot trouwvervoer, dans een wals op de Silent Disco, of toch trek gekregen na al die shots? De Pop-Up Booth biedt naast props ook poffertjes en wafel(pop)s! Voor een blijvende herinnering kan je jullie foto’s op diverse manieren laten afdrukken. Met of zonder persoonlijke boodschap of bedrijfslogo.

Foto booth boeken?

Een foto booth op je eerstvolgende feest? Vul dan nog even ons formulier in 🙂
Meer inspiratie nodig? Kijk dan nog even photo booth pagina!

VOLG Go Celebrate