Photo Booth huren voor je bedrijfsfeestje, babyshower of bruiloft.

Creëer blijvende herinneringen met een echte vintage photo booth. Bij the Go Celebrate verzorgen we niet alleen food- maar ook fototrucks. Een originele toevoeging op ieder festival, evenement of ander feest! Met vele filters, props en natuurlijk poses geef je jouw foto ervaring een eigen draai. Het resultaat heb je meteen in handen: De foto’s worden direct geprint en zijn een unieke herinnering aan jullie mooie moment.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Persoonlijke Fotostrip

photo booth

Met onbeperkte printmogelijkheden neem je jouw foto mee naar huis zoals jij dat wil. Wil je één grote foto, of liever twee strips voor jou en je vriend(in)? Laat dan ook gerust een boodschap voor de ander achter. Bedrijfslogo’s of andere branding kunnen ook worden afgedrukt. Geef je jouw fysieke foto’s graag cadeau, maar zit je vervolgens zelf zonder? Niet getreurd! Veel van onze fototrucks sturen je een digitaal fotoalbum na! Vraag vooral even vrijblijvend een offerte bij ons aan, dan kijken we samen even naar de mogelijkheden voor op jouw evenement.

Foto Booth op je Bruiloft?

Zo’n vintage busje is natuurlijk een eyecatcher, maar hij hoeft natuurlijk niet alleen maar staan mooi te wezen. Zoek je een photo booth voor een bruiloftsfeest, maar moet je ook nog vervoer regelen? Say Cheese on Wheels tovert hun fotobus om tot trouwvervoer inclusief chauffeur. Met de professionele fotografes van Caravan Betsie of Bertha weet je zeker dat je het zelf niet kan verknallen. Maar dan moet je die maffe pruik misschien toch maar laten liggen.

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offerte aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan