Project omschrijving

Roxy Photo Booth Foodtruck

Roxy is een fijne truck waar je de leukste foto’s kan schieten. Zo kan ze overal heen en overal staan. Ze voelt zich bij eenieder thuis. Deze vrolijke, blauwe wagen is absoluut een leuke toevoeging aan bijvoorbeeld jouw bruiloft of verjaardag. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee.

Roxy is leuk

RoxyAls je een evenement organiseert, wil je dat iedereen zich dat zo lang mogelijk nog herinnert. Hoe kun je dat beter doen, dan het vast te leggen met een paar geweldige foto’s in een photobooth? Doe jij een hoedje op en een gekke bril, dan zijn de foto’s al snel een grappig succes. Hoe je er ook uitziet, met een knotsgekke bril of een stijlvolle jurk, Roxy wil altijd met je op de foto!

 

Hoe leuk is het om na afloop van het event al jouw gasten een mooie foto aan te bieden als eeuwige herinnering? Zo weet je in ieder geval zeker dat iedere keer als ze het huis opruimen, weer worden herinnerd aan die mooie herinnering.

Waarom Go Celebrate?

Bij Go Celebrate begrijpen we dat je het al druk genoeg hebt. Met een to-do list die eigenlijk langer is dan je zelf bent, is het best fijn als anderen het werk uit handen nemen. Dat doen we dan ook graag voor je. Met ruim 300 foodtrucks over de hele Benelux verspreid, is er altijd een foodtruck die perfect past bij jouw aanvraag. Benieuwd wat een foodtruck jouw event kan bieden? We denken graag met je mee.

VOLG Go Celebrate