Project omschrijving

Caravan Betsie – Mobiele Photobooth

Mobiele photobooth Caravan Betsie is een oude Kip Caravan die door eigenaresse helemaal is opgeknapt. De felroze photo booth is een hit op festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten. Leg die bijzondere belevenis vast op print! Zet een snorretje of roze bril op en say cheese! 

Caravan Betsie wil het liefst alleen maar lachen!

Je kent het wel: je geeft een feestje en wilt gasten ook iets meegeven. Een leuk aandenken aan die bijzondere ochtend, middag of avond. Dan is het natuurlijk mogelijk om een fotograaf in te huren om foto’s te maken van alle mensen, maar zo’n foto booth is nog veel leuker! Je kunt met zeker tien man bij Caravan Betsie naar binnen en je op een gekke manier laten vastleggen. Zet een pruik, bril of hoedje op en doe lekker gek! Bij Betsie mag alles.

Photobooth Caravan BetsieDe caravan is sfeervol ingericht je en kunt kiezen uit een flink aantal props die je kunt gebruiken. Indien gewenst kun je de foto’s direct laten streamen op een groot scherm. Dan kunnen alle aanwezige gasten zien wat er allemaal gebeurt in die roze caravan. Dat wordt lachen geblazen!

Met een professionele fotograaf

Deze foto’s durf je waarschijnlijk wél op social media te delen. Ze zien er namelijk gewoon professioneel uit. Waarschijnlijk zijn ze ook nog eens heel erg grappig! Alle foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf.

Menu

Caravan Betsie kan per uur worden ingehuurd. Uiteindelijk hou je die leuke foto’s over van jouw evenement. Deze kunnen op de volgende manier aangeleverd worden:
  • Facebook: deel de foto’s direct op social media, zodat iedereen er meteen bij kan. Het is daarnaast ook mogelijk de foto’s per mail te bemachtigen.

  • Wetransfer: de foto’s kunnen ook via WeTransfer gedeeld worden (binnen 48 uur)

  • Direct laten printen: je kunt de foto’s ook direct mee naar huis nemen. Standaard worden de foto’s geprint in een formaat van 10 x 15 cm. Ze kunnen ook als collage geprint worden, of in een strip. In alle gevallen kun je foto’s ook stylen met je eigen logo.
  • Fotoalbum: je kunt de foto’s ook laten samenvoegen in een fotoalbum. Een mooi aandenken om te delen met vrienden of collega’s

VOLG Go Celebrate