Project omschrijving

Say Cheese On Wheels

Er zijn heel veel soorten gelegenheden die je maar een keer viert. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een huwelijk, 50 jarig jubileum, bedrijfsopening of een reünie. Hoe leuk is het om hier een tastbare herinnering aan over te houden? Met de photo booth foodtruck Say Cheese on Wheels valt er achteraf ook nog wat te lachen. In deze vintage Volkswagen uit Rotterdam maak je de leukste plaatjes van de gasten op je feestje. 

Say Cheese on Wheels kan ingehuurd worden vanaf 3 uur. De oldtimer uit 1972 komt dan voor je deur te staan en dan kun je drie uur lang onbeperkt foto’s maken en printen. De foto strips kunnen worden gepersonaliseerd. Dus met je eigen bedrijfslogo, boodschap of in de kleuren die jij mooi vindt.

Say Cheese on WheelsLEKKER KNUS IN DEZE VOLKSWAGEN BUS

De binnenkant van de bus is helemaal gestript en omgebouwd tot foto studio. Je kunt met maximaal 5/6 personen plaatsnemen op de bank en een leuke pose aannemen. Op een flatscreen voor je zie je hoe de foto eruit gaat zien. Zit je haar goed? Geen eten tussen je tanden? 1, 2, 3, klikken maar!

Naast het originele decor wordt er gezorgd voor voldoende props om de foto nóg leuker te maken. Zet bijvoorbeeld een leuk hoedje op, hou een snorretje voor of doe een bloemenkrans in je haar. Het wordt sowieso een leuke foto!

Say Cheese on WheelsSAY CHEESE ON WHEELS HEEFT OOK EEN PHOTO BOOTH ZONDER WIELEN

Past de truck niet door de voordeur? Heb je liever een wat kleinere variant voor op je feestje? Geen probleem! Say Cheese on Wheels heeft ook een photo box. Deze werkt precies hetzelfde, maar is een stuk kleiner. En goedkoper.

FOODTRUCK MENU

Say Cheese on Wheels heeft een photo truck en een photo box. Beide kunnen vanaf drie uur worden ingehuurd. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

  • Gepersonaliseerde foto strip
  • Onbeperkt foto’s maken en printen
  • Foto’s ontvangen per e-mail
  • Foto filters naar keuze
  • Props die passen bij jouw evenement
  • Enthousiaste begeleiding

VOLG Go Celebrate