Project omschrijving

Fotocaravan

Als je een evenement organiseert, wil je dat iedereen zich dat zo lang mogelijk nog herinnerd. En hoe kun je dat beter doen, dan het vast te leggen met een paar geweldige foto’s in een photobooth? De Fotocaravan uit Gent maakt met behulp van gekke hoedjes, rare pruiken én professionele fotografen jouw event tot een waar succes. De knalrode truck met led-verlichting laat het hart van iedere fotoliefhebber sneller kloppen en is dan ook een must-have op jouw event. Pak een pruik, doe je feestneus op en lachen maar!

FotocaravanDe fotocaravan: de plezantste fotobooth van Vlaanderen!

De fotocaravan is een vrolijke, kleurrijke en authentieke De Reu caravan met een ingebouwde fotobooth. Neem plaats met je vrienden, familie of collega’s, doe een hoedje, brilletje op pruik op en trek een gekke bek! Foto’s worden automatisch uitgeprint op een strip van 5 x 15 cm. Indien gewenst kunnen er ook strips van 13 x 18 cm, 15 x 20 cm en 15 x 23 cm afgedrukt worden. Indien gewenst kunnen de strips ook worden voorzien van bedrijfslogo of andere tekst naar keuze. Zo maak je de foto nóg persoonlijker!

Veel leuke extra’s mogelijk

Standaard worden er twee strips uitgeprint. Indien gewenst kunnen er meer afgedrukt worden. Zo hoef je niet 10 keer op de foto om voor iedereen een foto te kunnen bemachtigen. Vraag ons vooraf vooral om de mogelijkheden.

Fotocaravan

De foto’s worden gemaakt met een digitale camera. Je kunt ze daardoor ook op groot scherm laten projecten, of later digitaal ontvangen. Je kunt ook extra bezoekers trekken door eens in het uur een winnaar uit te kiezen. Bij de winnaars wordt de foto afgedrukt in een speciaal formaat.

Menu

Nee.. Deze foto’s kun je niet eten! Je kunt ze wel meenemen naar huis en een leuk plekje geven op de schoorsteenmantel, naast je bed, of ergens aan de muur.

VOLG Go Celebrate