Project omschrijving

Unicorn Photobooth

Unicorn Photobooth legt de leukste momenten voor je vast. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag in de achtertuin, een mooie foto blijft een leuke herinnering! Zo doet de crew van deze photobooth er alles aan om een prachtige glimlach op iedereen z’n gezicht te toveren. Van gekke attributen tot een romantisch plaatje, met een photobooth kan je alle kanten op. Daarnaast is het ook mogelijk om achtergronden erbij te krijgen, een green screen en uiteraard verschillende ludieke spullen. Ook is het mogelijk om alle foto’s op een usb stick geleverd te krijgen. De mogelijkheden zijn enorm. Wat jouw wensen ook zijn, met deze photobooth worden ze werkelijkheid! Benieuwd naar wat ze je kunnen bieden? Lees dan snel verder!

UNICORN PHOTOBOOTH: BETAALBAAR EN MAKKELIJK

Unicorn Photobooth beschikt over de fijnste technologie waardoor binnen 10 seconden hoogwaardige foto’s kunnen worden geprint. Ook is het mogelijk om zwart-wit of dubbelgeprinte foto’s te maken. Wil je graag het logo van jouw bedrijf of een persoonlijke boodschap voor jouw gasten op iedere foto laten zetten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd wat deze photo booth voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee!

Unicorn PhotoboothTWEE SOORTEN BOOTHS

Deze photobooth heeft twee parels om de mooiste foto’s mee te schieten. Zo hebben ze een modern variant die door het ledlicht allerlei kleuren aan kan nemen. Met een mooi en elegant ontwerp staat deze ideaal op jouw bruiloft. Daarnaast hebben ze ook nog een echte blikvanger. Elegant op z’n dunne poten en met een mooie mat-zwarte lak.

FOODTRUCK MENU

De leukste foto’s bij iedere gelegenheid! Zowel voor een te gekke verjaardag of een chique bruiloft biedt deze photobooth allerlei mogelijkheden. Ook is het mogelijk een extra fotograaf te boeken.

VOLG Go Celebrate