Vegetarische, calorie-arme, en glutenvrije maaltijden vol vitamientjes

Op deze pagina vind je alle gezonde foodtrucks in ons assortiment. Hierbij moet je onder andere denken aan trucks met heerlijke salades, verse smoothies en groenterijke soepen. Maar ook biologische crêpes en verantwoorde gehaktballen zijn in deze categorie te vinden. Wat je ook kiest, de keuze is dus sowieso lekker en gezond!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Een gezonde foodtruck: wat is het?

We zijn tegenwoordig gelukkig steeds meer bezig met onze eigen gezondheid. Mensen zijn massaal aan het sporten geslagen, quinoa begint het van patat te winnen en smoothies zijn populairder dan milkshakes. Het is dan ook niet zo gek dat veel foodtrucks zich met deze trend bezighouden. Maar welke vormen van gezond zien we nu eigenlijk? En hoe speelt de gezonde foodtruck daarop in? Op deze pagina gaan we hierop in. Bekijk onderstaand ons aanbod van al onze originele, unieke, smaakvolle en vooral gezonde foodtrucks. Hulp nodig bij het kiezen? Neem vooral contact met ons op. Een van onze collega’s helpt je hier graag mee verder.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Een kijkje in de keuken van onze gezonde foodtrucks

Veel groentjes en veel aandacht voor lichaam en geest. Dat kun je verwachten van de foodtruckers die op deze pagina genoemd worden. Het aantal healthy foodtrucks in ons assortiment begint behoorlijk groot te worden. Om je een beetje wegwijs hierin te maken, hebben onderstaand een paar foodtrucks uitgelicht. Heb je nog steeds moeite met het maken van een keuze? Vraag een van onze medewerkers om hulp. Die kennen de foodtrucks door en door. Ze staan elke dag weer klaar om je alles te vertellen over onze rollende keukens.

Gezonde ingrediënten van foodtruck Sla-gerei

Gezonde Foodtruck
Bij gezonde ingrediënten denken we natuurlijk al snel aan quinoa’s, groenten, fruit en andere groene producten. Dat is logisch en zeker ook goed, maar er is nog veel meer waar je aan kunt denken! Er zijn veel trucks die met gezonde ingrediënten werken, denk bijvoorbeeld aan Sla-gerei. Zij verkopen heerlijke salades en charcuterie waar een vette hamburger qua smaak niet aan kan tippen. Zo maken ze salades met pompoen, geitenkaas en zalm. Hun charcuterie bestaat onder andere uit verse salami, kaas en cashewnoten. Een echte gezonde foodtruck dus.
Een ander voorbeeld van een truck die aan de gezondheid van hun klanten denkt is de Sapkar. Zij verkopen heerlijke sapjes die volledig gemaakt zijn van groente en fruit. Niets komt uit een pak. Met gekoelde slowjuicers zorgen ze ervoor dat alle vitamines en voedingstoffen zo lang mogelijk worden behouden. Dat is dus gezond, maar ook nog eens veel lekkerder!

De gezonde foodtruck met biologische producten

Naast het toevoegen van gezonde ingrediënten kun je ook op andere manieren met gezondheid bezig zijn. Je kunt namelijk gebruikmaken van biologische producten. Er is al veel onderzoek gedaan naar de voordelen van het eten van biologisch voedsel. Hieruit is duidelijk naar voren gekomen dat deze producten een stuk gezonder zijn. Onderzoekers hebben bijvoorbeeld gevonden dat biologische producten minder bestrijdingsmiddelen en diergeneesmiddelen bevatten. Bovendien is het risico van besmetting met salmonella aanzienlijk kleiner als er biologische producten worden gebruikt.
Genoeg reden om biologische producten in overweging te nemen dus! Een goed voorbeeld van trucks die alleen maar biologische ingrediënten gebruiken, zijn soep foodtruck Uit de pan en crêpe foodtruck Crêpe Centraal. Veel verschillende keuzes dus en altijd verantwoord genieten.
Uit de Pan

De SuperFoodGuru Juicebox

SuperFoodGuru
Niet alleen onder de gezonde foodtruck is de gezondheidshype te merken, ook in andere horecasegmenten vliegen de gezonde concepten je om de oren. Een van deze concepten is de juice box van SuperFoodGuru. Dit merk van Jojanneke en haar partner maakt uitsluitend gebruik van biologische producten, het liefst lokaal gesourced en direct van het land. Je kunt bij haar een juicebox bestellen. Iedere juicebox bevat een aantal recepten voor heerlijke sapjes en de ingrediënten die je hiervoor nodig hebt. Hartstikke leuk natuurlijk!
Je kunt kiezen uit een drie-, vier- of vijfdagenbox en kunt iedere dag een liter sap maken. Wil je een keer helemaal detoxen? Dan hebben zij hier ook een programma voor. Onder begeleiding van de SuperFoodGuru ga je dan na twee weken voorbereiding een week lang leven op sapjes. Een mooie uitdaging voor iedere healthfreak. Kijk eens op deze pagina rond en vind de beste gezonde foodtrucks. Met deze wagens weet je dat je altijd verantwoord geniet. Lekker en zorgeloos dus. Neem die stap en kies voor gezond!
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan