Project omschrijving

Snooze like the button

Snooze like the button; voor de creatieve lekkerbekken, en de lekkere creatievelingen. De artistieke workshops en projecten worden begeleid en/of georganiseerd door Igor, die reeds enkele jaren ervaring in zijn rugzak heeft. Met het nodige enthousiasme creëert hij een les voor de leek of de gevorderde cultuurfanaat. De foodtruck met zijn vegetarische wereldkeuken en frisse combinaties kan je op jouw evenement vragen. Wij zorgen dan met liefde voor verse gerechtjes. Je kan er ook onze schattige kopjes kopen in leuke cadeau verpakkingen als toemaatje. Of je nu een bruiloft of een bedrijfsfeestje organiseert, het is altijd leuker met een foodtruck! Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Snooze like the button

Snooze like the buttonSnooze like the button hecht waarde aan écht en puur eten. Op die manier komen de smaken van de ingrediënten het beste naar boven. Het gevolg? Een ware smaakexplosie! Naast dat deze salades erg lekker zijn, zijn ze ook nog eens een genot voor het oog! Snooze like the button is een mobiel alternatief voor creatieve verpozing. Een dialoog tussen kookkunst – beeldende kunst en handmade design. De foodtruck laat je smaakpapillen verrassen met een vegetarische wereldse keuken. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete salade smaakt? Snooze like the button heeft ‘m!

Snooze like the button op jouw event

Snooze like the buttonBij Go Celebrate snappen we dat je nog honderd-en-een taken te doen hebt. Daarom helpen we je graag een handje. Zo bespreken we altijd even samen wat jouw wensen zijn en gaan wij daarna voor je rennen! Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder. Wat voor event je ook geeft, een feestje met een foodtruck huren is altijd leuker! Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee.

Menu

Heerlijke (vegetarische) salades

VOLG Go Celebrate