Project omschrijving

De Lekkerste Paling

De lekkerste paling is een foodtruck die al jarenlange ervaring heeft in het bereiden van paling. Met diepgaande kennis die zij de afgelopen 75 jaar hebben verworven, roken zij op een ambachtelijke manier de lekkerste paling. Dat ze voor kwaliteit staan, proef je natuurlijk gelijk. Verder wordt dit gegeven bevestigd doordat ze drie maal zijn uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Palingroken. Hollands pracht en praal Daarnaast zorgen ze voor een gezellige sfeer terwijl de heerlijke geur je tegemoet komt. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete paling smaakt? De lekkerste paling maakt ‘m graag voor je!

De lekkerste paling

Bij deze foodtruck draait het allemaal om sfeer en smaak. Dat is dan ook wat zij als de beste kunnen laten zien. De geheimen van het palingroken krijg je te zien, terwijl de heerlijke geur van het smeulende eikenhout zorgt voor een authentieke sfeer. Daarnaast zijn de palingen ongelofelijk vers. Deze foodtruck zorgt dus voor een fijne sfeer, mét fijn eten. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? Van paling tot cupcakes, we denken graag met je mee!

Waarom Go Celebrate?

De lekkerste palingWij snappen dat je een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Als je bij ons een foodtruck aanvraagt, zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk even terug bellen om alle wensen te bespreken. Vanaf daar kan je weer verder met de volgende taak, of neem je even een welverdiende break. Ook als er haast bij zit, je een foodtruck wilt voor je bruiloft of juist alle veganistische gasten van goed eten wilt voorzien, wij regelen het!

De Lekkerste Paling Foodtruck Menu

Een greep uit het menu van de Lekkerste Paling foodtruck

  • Paling
  • Paling-rokerij
  • Workshop paling roken
  • Ijselmeeraal
  • Kweekaal

VOLG Go Celebrate