21 Diner organiseren

Ga je een 21 diner organiseren? Wat gaaf! Je bent aan het goede adres. Het 21-diner is een traditie die bij studentenverenigingen begonnen is, maar langzaamaan wordt het steeds populairder. De traditie houdt in dat de jarige in het ouderlijk huis een diner geeft voor jaargenoten om te laten zien waar zijn of haar roots liggen. Voor veel jongeren is het echter gewoon een leuke manier om met hun vrienden te vieren dat ze eindelijk écht volwassen zijn. Vaak zijn de ouders de sjaak om het diner te bereiden, maar hoe leuk is het om gewoon een foodtruck dit werk te laten doen? Wij leggen uit waarom een foodtruck op een 21-diner zo leuk is en raden je een aantal toffe trucks aan! 

21 diner organiseren bij je thuiskokosnoten met een rietje eruit

Foodtrucks worden over het algemeen bemand door bekwame chefs en alle trucks die bij ons aangesloten zijn hebben wij getest op kwaliteit. Je hebt dus gegarandeerd lekker eten dat ook nog eens heel tof gepresenteerd wordt! Wij hebben bovendien mobiele keukens in alle smaken, van hartige pizza trucks tot wagens met heerlijk zoete crêpes. Zo heb je op het 21-diner altijd voor ieder wat wils!  

Daarnaast hebben we food trucks in alle soorten en maten, dus ook in de maat van jouw achtertuin. Een avond gezellig met vrienden en familie in de tuin eten is altijd een succes en een foodtruck is zeker een originele manier om je vrienden goed de verrassen. En je hoeft de hele avond niets zelf te doen, heerlijk rustig!

Foodtrucks maken je 21-diner hip!

De BlusbusNaast het heerlijke eten is ook de presentatie van de food trucks een feestje. Rollende keukens als Bollyfoods en Hieper de Pieper zijn met alle vrolijke kleuren en de authentieke, persoonlijke wagens een lust voor het oog. Je bent dus geen uren bezig met de aankleding van je feestlocatie.

Naast trucks met eten hebben wij ook mobiele photobooth Caravan Betsie en mobiele bioscoop Brommer Bios in ons assortiment. Betsie is een schattige roze truck waarin je leuke foto’s kunt maken. Zo zul je jouw 21-diner niet meer vergeten! Brommer Bios kan op iedere locatie jouw favoriete film afspelen. Zo kun je ook fantastisch entertainment aan je 21-diner toevoegen! Een leuke tip voor de ouders: geef Brommer Bios een filmpje over de eerste 21 levensjaren van jouw zoon of dochter. Superleuk om af te spelen voor de gasten!

Wat kun je van een foodtruck verwachten?

De foodtrucks komen naar jouw locatie toe en je hoeft niets zelf voor te bereiden. De wagens hebben inkopen gedaan, zorgen voor heerlijk eten en kunnen indien gewenst ook servies meenemen. Je hebt al een foodtruck vanaf €500,-!  Lees meer over de kosten van een foodtruck. Foodtrucks hebben de meest uiteenlopende assortimenten. Een aantal andere leuke suggesties voor een 21-diner zijn:

The Blue Truck

    • The Blue Truck: Een superleuke truck die allemaal kleine hapjes verzorgd. Zo kun je lekker lang tafelen met steeds een nieuwe ronde. Denk aan mini-hamburgertjes, mini-wraps en gevulde champignons.

 

    • De Mosselbar: De ideale truck voor een diner met klasse. Vanuit deze trucks worden de lekkerste Zeeuwse schaal- en schelpdieren geserveerd.

 

  • Blus Bus: Cocktailfeestje? Geen probleem! Vanuit deze oude brandweerwagen worden heerlijke alcoholische en non-alcoholische cocktails geserveerd.

Lijkt het je leuk om een foodtruck tijdens een 21-diner gerechten te laten serveren? Kijk dan eens rond tussen onze verzameling van meer dan 200 foodtrucks en vraag vrijblijvende offerte aan. Wij zullen dan binnen 3 dagen contact opnemen om een voorstel te doen en ervoor te zorgen dat de foodtruck aan al jouw wensen voldoet!