Bedrijfspromotie

Bedrijfspromotie kan ook anders. Met zo’n mooie ouderwetse foodtruck bijvoorbeeld! Car Paccio stond de afgelopen dagen voor F.N. Kempen de kou te trotseren in Naaldwijk. Pal achter de bloemenveiling bezorgde de 40 jaar oude Peugeot J7 diverse werknemers een warme lunch. Hoewel de truck wel even op gang moest komen met de aggregaat. Op het menu stonden zowel broodjes carpaccio als een kop koffie of thee. Koekje erbij? Of liever een bloemetje? Lees meer!

Bedrijfspromotie op diverse locaties achter elkaar

Vandaag staan ze in Naaldwijk, maar gister was het Aalsmeer. Car Paccio toerde van de ene naar de andere bloemenveiling om iedereen van warme broodjes te voorzien. Zonsopgang tegemoet gingen ze op pad. Op de veiling beginnen ze namelijk vroeg! Ook daar stond de foodtruck niet stil. Voordat je te voet de andere kant van de grootste bloemenveiling ter wereld hebt bereikt, ben je namelijk zo een half uur verder. Vandaar dat Car Paccio regelmatig een andere windrichting op ging.

bloemen op bedrijfspromotie car paccio

Verse producten vervoeren is voor Car Paccio ook geen probleem. Met ingebouwde koelkast, vrieskist, snijmachine en grillapparatuur kan alles ter plekke worden bereid. Zelfs als het dus het ene moment hier en de volgende moment daar is. Bedrijfspromotie of bedrijfscatering; het kan natuurlijk gewoon allebei! Naast de broodjes stonden dus ook een aantal bonte buitenbloemetjes klaar. Kwekerij F.N. Kempen huurde Car Paccio in om ook met de plantjes te touren.

Bedrijfspromotie met eten uit een rollende keuken

Car Paccio serveert overigens niet zomaar koekjes. Go Celebrate spotte de enige echte Walnut Melts van Koekela in het karretje! Maar de mobiele keuken heeft nog veel meer te bieden. Zowel voor de vleeseter als vegetariër heeft Jenneke carpaccio klaarstaan. In Nederland is het begrip carpaccio namelijk wat breder dan de traditionele definitie. Als de plakjes maar dun genoeg zijn, is ons gedachtegoed.

Ieder die de gegrilde zongedroogde tomaat, feta en courgette carpaccio combinatie heeft geproefd, zal echter niet snel mopperen. Naast vlees en groenten is er echter ook een vis variant. Wat dacht je bijvoorbeeld van gerookte zalm met bieslook, komkommer en mierikswortelcrème? Behalve broodjes is het menu ook samen te stellen met soepen, pasta’s en plankjes. Alles van burgers tot dessert kan worden geregeld!
 
Foodtruck Car Paccio serveert Koekela koekjes
Hoewel de blauwe Peugeot geen Italiaanse foodtruck genoemd kan worden, heeft de eigenaresse wel degelijk de kennis in pacht als het om de Mediterraanse keuken gaat.

Afgestudeerd van de Hoge Hotelschool en vele jaren ervaring hebben ertoe geleid dat de horeca docente nu weer in de (mobiele) keuken staat. Jennekes specialiteit is dungesneden rundermuis van de biologische slager. De desbetreffende runderen hebben zo lang mogelijk buiten tussen de bloemen en kruiden gestaan. Geserveerd met rucola, Grana Padano en truffelmayonaise is het iets wat de chef naast sushi zo’n beetje het lekkerst vindt.

broodje carpaccio bij foodtruck Car Paccio
 
 
foodtruck car paccio staat in het zonnetje

Andere foodtruck voor je bedrijfspromotie?

Net als F.N. Kempen een creatieve bedrijfspromotie opzetten, maar trekt carpaccio je toch niet zo? Neem dan eens een kijkje bij de rest van ons uitgebreide foodtruck bestand!