Bedrijfspromotie
Bedrijfspromotie op diverse locaties achter elkaar
Vandaag staan ze in Naaldwijk, maar gister was het Aalsmeer. Car Paccio toerde van de ene naar de andere bloemenveiling om iedereen van warme broodjes te voorzien. Zonsopgang tegemoet gingen ze op pad. Op de veiling beginnen ze namelijk vroeg! Ook daar stond de foodtruck niet stil. Voordat je te voet de andere kant van de grootste bloemenveiling ter wereld hebt bereikt, ben je namelijk zo een half uur verder. Vandaar dat Car Paccio regelmatig een andere windrichting op ging.
Verse producten vervoeren is voor Car Paccio ook geen probleem. Met ingebouwde koelkast, vrieskist, snijmachine en grillapparatuur kan alles ter plekke worden bereid. Zelfs als het dus het ene moment hier en de volgende moment daar is. Bedrijfspromotie of bedrijfscatering; het kan natuurlijk gewoon allebei! Naast de broodjes stonden dus ook een aantal bonte buitenbloemetjes klaar. Kwekerij F.N. Kempen huurde Car Paccio in om ook met de plantjes te touren.
Bedrijfspromotie met eten uit een rollende keuken
Car Paccio serveert overigens niet zomaar koekjes. Go Celebrate spotte de enige echte Walnut Melts van Koekela in het karretje! Maar de mobiele keuken heeft nog veel meer te bieden. Zowel voor de vleeseter als vegetariër heeft Jenneke carpaccio klaarstaan. In Nederland is het begrip carpaccio namelijk wat breder dan de traditionele definitie. Als de plakjes maar dun genoeg zijn, is ons gedachtegoed.
Ieder die de gegrilde zongedroogde tomaat, feta en courgette carpaccio combinatie heeft geproefd, zal echter niet snel mopperen. Naast vlees en groenten is er echter ook een vis variant. Wat dacht je bijvoorbeeld van gerookte zalm met bieslook, komkommer en mierikswortelcrème? Behalve broodjes is het menu ook samen te stellen met soepen, pasta’s en plankjes. Alles van burgers tot dessert kan worden geregeld!
Hoewel de blauwe Peugeot geen Italiaanse foodtruck genoemd kan worden, heeft de eigenaresse wel degelijk de kennis in pacht als het om de Mediterraanse keuken gaat.
Afgestudeerd van de Hoge Hotelschool en vele jaren ervaring hebben ertoe geleid dat de horeca docente nu weer in de (mobiele) keuken staat. Jennekes specialiteit is dungesneden rundermuis van de biologische slager. De desbetreffende runderen hebben zo lang mogelijk buiten tussen de bloemen en kruiden gestaan. Geserveerd met rucola, Grana Padano en truffelmayonaise is het iets wat de chef naast sushi zo’n beetje het lekkerst vindt.