Project omschrijving

TODAY’SPECIAL

TODAY’SPECIAL is een wereldse wagen sinds 2015. Zodra de luiken open klappen, de kleurrijke lampjes aan gaan en de ballonachtige bollen op het dak zijn gemonteerd, kan het feest zo beginnen.

Boek deze foodtruck

Het team van TODAY’SPECIAL

Opgericht door Desiré Dekker en Michel Vossenberg, begon TODAY’SPECIAL ooit als webshop. Maar ook op de fysieke markt sloegen hun wereldse broodjes enorm aan. Om langere rijen te voorkomen, hebben ze echter afscheid genomen van hun kleine kraam. Vervolgens zijn ze met een gloednieuwe foodtruck op diverse festivals gaan staan. Het team van zeven heeft inmiddels zowel Pink als Pukkelpop met succes getrotseerd! Maar zetten zich het komende jaar zowel voor grote als kleine feesten in.


today'special      today'special

Wereldse wagen

Met de bedoeling te blijven vernieuwen, volgen ze vele chefs uit landen als India, Libanon, China en Mexico. Hoewel hun focus ligt op wereldse sandwiches, brengen ze ook diverse soepen en desserts naar Nederland. Verrassende familierecepten vormen hierbij de basis. Maar toch weten ze ervoor te zorgen dat de unieke smaken toegankelijk blijven. Verder verzorgen ze niet alleen sfeervolle festival aankleding, maar ook muziek, entertainment enzovoorts.

Menu

Een greep uit de gerechten van Today’Special.

Broodjes:
Onder andere roti, naan, pita en lavash.

 • Bohemian Beef
  langzaam gegaard rundvlees met paprika, champignons en ui op een bedje van bladsla bestrooid met knapperige maïskorrels en tortillasnippers.
 • Chicken Pastilla
  Marokkaanse hartige taart op een bedje van spinazie met ingelegde rozijnen, gekarameliseerde uitjes, pijnboompitten en rode besjes.
 • Veggie Special
  Gegrilde aubergine, courgette, paprika en tomaat op een bedje van rucola en een frisse yoghurtspread met munt.

Soepjes:

 • Tomatensoep
  op basis van runderbouillon en vol verse groenten.
 • Oosterse kokossoep
  licht pikant met stukjes vis, bladgroenten, eierreepjes en mihoen.
 • Oma’s kippensoep
  op basis van kippenbouillon met verse kruiden en vol met malse kip.

Toetjes:
Geserveerd in een shotglaasje.

 • Cheesecake met een vleugje witte chocolade en aardbeiensaus.
 • Kokos panna cotta met mangochutney.

Beschikbaarheid:

Zowel te boeken voor in- als outdoor activiteiten. Bovendien beschikbaar voor bruiloften, kleine partijen en alles daarbuiten.

VOLG Go Celebrate